«Ταξίδι στ’ αστέρια»: Το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου
Βρείτε μας στο
Βιβλίο

«Ταξίδι στ’ αστέρια»: Το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

60 χρόνια ιστορίας του σημαντικότερου ποδοσφαιρικού θεσμού συλλόγων της Ευρώπης μέσα σε 544 σελίδες εμπλουτισμένες με προσωπικές εμπειρίες του γνωστού δημοσιογράφου

«Ταξίδι στ’ αστέρια, Η ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών-Champions League» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΤΟΠΟΣ». Ο  αγαπημένος δημοσιογράφος, που έχει ζήσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο την ιστορία του Champions League, αφού έχει καλύψει πάνω από 500 παιχνίδια στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, μέσα από το νέο του βιβλίο μας διηγείται την ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών-Champions League και κάνει την αποτίμηση των πιο αξιομνημόνευτων στιγμών του.

Ομάδες θρύλοι, παίκτες που ξεχώρισαν, μεγάλες αλλά και άγνωστες στιγμές από όλες τις σεζόν διανθισμένες από πολλές προσωπικές μαρτυρίες του συγγραφέα σε ένα μοναδικό Ταξίδι στ’ αστέρια…

sotirakopoulos

Η παρουσία του Άκη Ζήκου στον τελικό του Γκελζενκίρχεν το 2004, η κούρσα του Γιώργου Δώνη στο Άμστερνταμ το 1996, το 3-3 της ΑΕΚ με την Ρεάλ Μαδρίτης στη Φιλαδέλφεια, η ιστορική νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ με 3-2 μέσα στο Λονδίνο αλλά και όλες οι σημαντικές στιγμές των ελληνικών ομάδων στο θεσμό, όπως τις έζησε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Στο 5ο συγγραφικό εγχείρημα του αθλητικογράφου υπάρχουν συγκεντρωμένοι όλοι οι τελικοί και τα ρεκόρ της διοργάνωσης, καθώς και λεπτομερής παρουσία των ελληνικών και των κυπριακών ομάδων. 60 χρόνια ιστορίας του σημαντικότερου ποδοσφαιρικού θεσμού συλλόγων της Ευρώπης μέσα σε 544 σελίδες εμπλουτισμένες με προσωπικές εμπειρίες του δημοσιογράφου!