Κώστας Καμπούρης

Γεννημένος σε μια μακρινή εποχή, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια μέχρι να αρχίσει να φτάνει τα κουμπιά της τηλεόρασης ο μικρότερος αδερφός του και να στέλνουν αυτόν να αλλάξει κανάλι και ακόμα δυσκολότερα όταν ο bro τη γλίτωσε γιατί εμφανίστηκαν τα τηλεκοντρόλ. Μεγαλωμένος με Football Championship Manager και ένα όνειρο: να δημοσιευτεί ένα γράμμα του στο Metal Hammer. Σιχαίνεται το ψέμα, την υποκρισία και όσους μιλάνε για τον εαυτό τους στο τρίτο πρόσωπο.
Το κβαντικό άγνωστο των Gravitysays_I
Σε μια εποχή που όλο και περισσότερα συγκροτήματα κάνουν στροφή προς τα ethnic & folk στοιχεία οι Gravitysays_I κυκλοφορούν κάτι πραγματικά σπάνιο και ως προς τη σύλληψή του αλλά και ως προς την εκτέλεση.
Leonard Cohen: ένας γυμνόστηθος τύπος που έγραφε μέσα στη νύχτα στην ταράτσα του στην Ύδρα, παρέα με τη Μarianne
O Leonard Cohen είναι ακόμα ένας μουσικός μύθος που μας αποχαιρετά το 2016, αφήνοντας πίσω του πολλούς που θα τον θυμούνται σαν ίνδαλμα, τραγουδιστή, συγγραφέα, ποιητή ή έναν γυμνόστηθο τύπο που έγραφε μέσα στη νύχτα στην ταράτσα του στην Ύδρα, παρέα με τη Μarianne από τη Νορβηγία
Atlanta: Σαν το Twin Peaks, αλλά με ράπερς
Οι κριτικοί το έχουν ήδη αγαπήσει ενώ η πρεμιέρα του είχε τη μεγαλύτερη θεαματικότητα για κωμωδία τα τελευταία χρόνια οπότε το hype είναι αναπόφευκτο όπως και η πρόσφατη ανακοίνωση ότι ανανεώνεται για ακόμη μία σεζόν.