Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Η πιο σωστή τακτική για να φλερτάρεις μια άγνωστη στο μπαρ είναι να γίνεις ο wingman ενός τύπου που έχει τον τρόπο του. Αν ρίξεις μια ματιά στην Super League θα βρεις αρκετούς για να γίνει η δουλειά.

Σύντομο ανέκδοτο. Σήμερα που δεν έχει Superleague πολύ θα μας λείψαχαχαχαχαχα! και τώρα που ευθυμήσαμε (μπα σε καλό μας) πάμε στο θέμα μας. Ας πούμε αλήθειες μεταξύ μας. Είσαι από εκείνους που κοιτάζουν έντονα μια γυναίκα στο μπαρ. Μέσα σου καίγεσαι να της πιάσεις την κουβέντα. Ξέρεις όμως πως όταν βρεθείς κοντά της δε θα μπορείς να αρθρώσεις λέξη. Θα κεκεδίσεις…

Ψάχνεις ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης. Το πλάνο «wingman» είναι από τα πιο αποτελεσματικά. Απαιτείται ένας που να ξέρει καλά τον ρόλο. Μια ματιά στην ελληνική Super League θα σου δώσει επιλογές για όλα τα γούστα. Γιατί εκτός από Δικέφαλους Αετούς, το ποδόσφαιρο μας έχει και πολλούς γυπαετούς.

Βαγγέλης Μάντζιος : Ο ηγέτης της αγέλης. Αυτός που θα μιλήσει στο πιο σκληρό θηλυκό. Πέρασε τη φάση που στα 22-23 του άρπαζε περισσότερες χυλόπιτες, ταξίδεψε έξω, έγινε κοσμοπολίτης και γύρισε με μια αύρα και μια σιγουριά που θα σου φέρει στο πιάτο το κορίτσι. Δεν έχει καμία καούρα να φλερτάρει για ίδιον όφελος. Εκείνος έχει πάρει το μερίδιο του και το μόνο που σκέφτεται είναι τα σουβλάκια στη Λιβαδειά.

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Γιώργος Κουτρουμπής : Για αρχή κλείστε το στόμα που άνοιξε ακαριαία μόλις διαβάσατε το όνομα. Σκεφτείτε το εξής απλό. Πόσες γυναίκες νομίζετε ότι έχουν δει live γκέλες του; Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (του Οτσόα). Αν λοιπόν εκτός γηπέδων είναι το ίδιο αρχοντικός όσο είναι και εντός γηπέδων (για να πάει από το κέντρο στη μεγάλη περιοχή παίρνει ράδιο-ταξί) ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στη μπρουτάλ γοητεία του;

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Ματίας Ιγκλέσιας : Από τα εξωτικά χαρμάνια της Super League. Αργεντινός, με παρουσία σε Λάρισα, Περιστέρι και Τρίπολη. Θα έλεγε κανείς ότι έχει ψυχολογήσει και κατακτήσει τα Ιμαλάια του λαϊκού κοράσιου. Με μια ελαφρά λίγδα στο μαλλί, που θα μπορούσε να είναι το σάλιο του καθώς παίρνει θέση ετοιμότητας για να κατακτήσει με το βλέμμα του την κοπέλα, ο μέσος του Αστέρα έχει το know how. Είναι ο Τζόι Τριμπιάνι των ελληνικών χωραφιών γηπέδων!

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Γιώργος Μπόγρης: Πείτε την εξυπνάδα σας: «Αφού λέτε για παίκτες της Superleague τι σχέση έχει ο Μπόγρης;». Η απάντηση είναι απλή. Αν δηλαδή έπαιζε στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό υπήρχε περίπτωση να προσφέρει λιγότερα απ’ ότι στον μπασκετικό; Γι’ αυτό, επειδή φέτος είναι κάτι ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή και μπασκετμπολίστα μπαίνει στη λίστα και μαθαίνει τα γατάκια τι σημαίνει φλερτ. Όταν ο Γιώργαρος ο Μπόγρης έκανε μαθήματα φορτωτικής οι άλλοι δεν ήξεραν ακόμα τι είναι το κλαρκ…

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Εμανουέλ Περόνε : Έχει γυρίσει την ελληνική επαρχία, έχει πάει στα νησιά, έχει πάει Βορρά, έχει πάει Νότο, οπότε ξέρει τα τερτίπια της γυναίκας που ζει έξω από το κλείνον άστυ. Εκείνης που κάνει τη θηλυκή λατέρνα να φαίνεται λιτή και σικ. Εκείνης που τα Παρασκευοσάββατα τη βρίσκουν σε κάποιο χιλιόμετρο της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας. Τον λένε Περόνε και είναι μια χειροβομβίδα του φλερτ στη Super League.

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Αλμπέρτο Μποτία : Οι φήμες για σχέση με τη Φουρέιρα δεν ήταν τυχαίες. Κάτι το μάτι-eyeliner που θυμίζει Κίμωνα Κουλούρη, κάτι το μπόι, η Ελένη Φουρέιρα δεν κράτησε τον έλεγχο κι ας τόλμησε να αρνηθεί τα πάντα. Το φυλλοκάρδι της το ξέρει. Ο Αλβάρο έχει το μπρουταλιτέ της Ισπανίας και μιλάει τη γλώσσα του λιμανιού. Αν ο υποψήφιος στόχος είναι η Σάσα από το Dolce Vita, ο Μποτία είναι ο άνθρωπος σου.

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Χρήστος Λισγάρας : Μακρύ μαλλί, μούσι…Ο αμυντικός της Ξάνθης ή αλλιώς Ζάζα Πατσούλια του καμακιού, είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο γυπαετού. Νέα έκδοση με ενσωματωμένες και πιο μοντέρνες ατάκες. Έχει και το τσαγανό που απαιτεί η άμυνα στην Super League, οπότε μιλάμε για ένα σκυλί του καμακιού. Αυτόν που παίζει για 2 αποτελέσματα: ή θα νικήσει ή θα νικήσει!

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Γιώργος Μανούσος : Με βαθμό στην κλίμακα ISO πάνω από 20, ο γυπαετός του Ατρομητου είναι μια κινητή διαφήμιση του Head & Shoulders. Ακόμα και μετά από 90 λεπτά ματς, ο ιδρώτας κιοτεύει να του χαλάσει το μαλλί. Του δίνει μια ελαφρά υγρασία και ως εκεί. Στα συν ότι ζούσε στο Μάλεμε όπου τα καλοκαίρια εξασκούσε την τεχνική «Σταμάτης Γαρδέλης» στις καραβιές Σκανδιναβών που έφταναν στα Χανιά (όταν ήταν στον Πλατανιά).

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Καρίμ Ανσαριφάρντ : Ένα ανερχόμενο κλαρκ που πάει να επαναφέρει το είδος του σε παλιές αξίες και σε πιο κλασσικά-ρετρό λουκ. Δεν έχει τατουάζ, δεν έχει μούσια. Έχει μπράτσα, έχει το μαλλί το μπουκλέ τόσο όσο και εξελίσσεται στην διάρκεια της διαδικασίας. Εκεί που στην αρχή θα νομίζεις ότι χάθηκε η ελπίδα, θα καταλήξεις να σε περιτριγυρίζουν 10 γυναίκες. Χάρις στον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!

Μίτσελ : Δεν είναι παίκτης, αλλά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα. Ο αρχηγός της αγέλης, ο πατήρ των γυπαετών, ο Ισπανός Άδωνις ο οποίος μπορεί να φλερτάρει σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη. Από μπαρ μέχρι instagram. Καμιά ποτέ δεν κατάφερε να αντισταθεί στη γοητεία του. Ο άνθρωπος που δεν δίστασε να πιάσει τα καμπανέλια του Βαλντεράμα (όταν τσαντίστηκε), δεν θα μπορούσε ποτέ να μην γητεύσει με το βλέμμα του, το ασθενές φύλο.

Οι 11 «σεσημασμένοι γυπαετοί» της Super League!