Ιστορίες

24/06/1989: Αυτό είναι το μεγαλύτερο έπος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού (video)
Ο Γκάλης είχε με κάποιο μεταφυσικό τρόπο «δει» το τέλος. Από τη στιγμή κιόλας που η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Χριστοδούλου, τα δικά του είχαν σχηματίσει το έμβλημα της νίκης...
Δείτε περισσότερα
Γκάζια και μυρωδιά καμένου πλαστικού: Οι «καταραμένες» κόντρες στην Βουλιαγμένη που έγραψαν ιστορία
Τη στιγμή που οι φτιαγμένοι κινητήρες μάρσαραν και τα λάστιχα ούρλιαζαν στην εκκίνηση, η «ιεροτελεστία» έμπαινε στην τελική ευθεία. Όπιο των παρευρισκόμενων η μυρωδιά από τα ίχνη καμένου πλαστικού στην ατμόσφαιρα. «Θεία κοινωνία» το σασπένς έως τον τερματισμό.
Δείτε περισσότερα
Ο μυστήριος θάνατος της Μέριλιν Μονρόε και οι 5 επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας
Με αφορμή την συμπλήρωση 91 χρόνων από την ημέρα γέννησης της θρυλικής Μέριλιν Μονρόε, «ξεσκονίζουμε» τον φάκελο με τις επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με τον μυστήριο θάνατό της.
Δείτε περισσότερα
JFK, ο άπιστος: 10 διάσημες ερωμένες του πιο «κακού παιδιού» που πέρασε απ’ το Λευκό Οίκο
Ο ιστορικός Ρόμπερτ Γουότσον, ερευνητής της σεξουαλικής ζωής όλων των προέδρων των ΗΠΑ, έχει καταλήξει ότι τουλάχιστον 7 εξ’ αυτών, από τον Τόμας Τζέφερσον έως τον Μπιλ Κλίντον, είχαν παράνομες ερωτικές σχέσεις τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της θητείας του. Κανείς όμως δεν μπορούσε να συγκριθεί με τον θρυλικό και σε αυτό το πεδίο δράσης JFK.
Δείτε περισσότερα
Bitcoin, το νόμισμα που ήρθε απ’ το… μέλλον: Οι χάκερ το λατρεύουν, οι τράπεζες το μισούν
Η ιστορία του αγγίζει τα όρια του μύθου, αφού μέχρι και σήμερα ο εμπνευστής και δημιουργός του παραμένει άγνωστος. Ο πρώτος που το πίστεψε το έκανε για δύο... πίτσες. Όσοι προχώρησαν στο παρασύνθημα είναι τώρα πλούσιοι.
Δείτε περισσότερα