Οι νέες προφητείες του Νίκου Αλέφαντου για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός (Pics)
Βρείτε μας στο

Η ώρα του τρίτου κατά σειρά ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ έφτασε με την ομάδα του Πειραιά να μην έχει κερδίσει ακόμα την Ένωση στους δύο πρώτους αγώνες και να ψάχνει να σπάσει το φετινό σερί, να κερδίσει μέσα στο Ο.Α.Κ.Α και να πάρει την διακαή πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, μαζί και μια μικρή ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αρωγός σε αυτή του την προσπάθεια ο πρώην προπονητής του και «βαμμένος» οπαδός του, ο Νικόλας ο Αλέφαντος. Και αυτή τη φορά, πιστός στρατιώτης, έτοιμος να βοηθήσει τον σύλλογο από κάθε θέση που θα του προσφερθεί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση από τη θέση του μελλοντολόγου, του προφήτη, του μέντιουμ, του μάντη, της χαρτορίχτρας, της καφετζούς, του αστρολόγου, πες το όπως θες ρε αδερφέ. Από τη θέση αυτού, τέλος πάντων, αυτού που θα διαβάσει τους ποδοσφαιρικούς οιωνούς και θα κάνει μέσα από υψηλού επιπέδου ανάλυση, τις προβλέψεις του αγώνα.

Είναι εξάλλου πολύ επιτυχημένος σε αυτή τη θέση. Μην ξεχνάμε τις σχετικά πρόσφατες δηλώσεις του που ήταν 100% εύστοχες. «Ρε με τον Γιακουμάκη αυτόνα θα κερδίσεις τον Ολυμπιακό;»

Οι νέες προφητείες του Νικόλα ήρθαν και με τη βοήθεια της χρονομηχανής μας θα πάμε στο μέλλον, λίγες ώρες αργότερα, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και θα δούμε αν πέτυχε πάλι 100% η κρυστάλλινή του σφαίρα τα γεγονότα.

Πάρτε μία γεύση από τις προβλέψεις και τα αποτελέσματα στις κάρτες που ακολουθούν

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική