αντιδράσεις
Βρείτε μας στο
Μπάλα

10 ψύχραιμες αντιδράσεις στη χαμένη ευκαιρία του Αραούχο (Gifs)

Γιατί να χάσεις την ψυχραιμία σου όταν μπορείς απλά να είσαι ήρεμος;

Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλισέ που όμως έχουν απόλυτη βάση αν αναλογιστούμε τι έχουμε δει μέσα από τους χιλιάδες αγώνες που έχουν παρακολουθήσει τα μάτια μας όσα χρόνια έχουμε μπλέξει με αυτή  την εθιστική κατάρα που λέγεται ποδόσφαιρο. Μία τέτοια κατάσταση ζήσαμε χτες στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνα ήταν ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης. Δράστης της εξωφρενικής χαμένης ευκαιρίας ο Αργεντίνος επιθετικός Αραούχο. Μία ευκαιρία στο 0-0 που χαλαρά θα μπορούσε να αποβεί μοιραία τόσο για τη νίκη και την εξασφάλιση των 3 πόντων, όσο και για το πρωτάθλημα, αν αναλογιστούμε ότι οι ομάδες πάνε πόντο-πόντο και ένα στραβοπάτημα αρκεί για να αλλάξει η κορυφή.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ σε κάθε γωνιά του κόσμου που παρακολούθησαν την φάση ήταν λογικό να πάθουν ψυχικό τραλαλά και να ακολουθήσουν αντιδράσεις στα social media που η ηπιότερη περιείχε την τοποθέτηση του ονόματος Παλταούχο.

Δέκα από αυτές τις αντιδράσεις, ίσως τις πιο ψύχραιμες από αυτές, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε για να ξαναζήσουμε όλοι μαζί αυτήν την υπέροχη εμπειρία του να βλέπεις να χάνεται το άχαστο, να έχει ετοιμαστεί το σώμα σου να πανηγυρίσει και τελικά να τρώει κλωτσιά στα αχαμνά σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Όμορφες εικόνες, όμορφες αντιδράσεις.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…