κ#φ@ρδη
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Η πιο κ#φ@ρδη ομάδα της Ευρώπης (Pics)

Το φάρδος τους φτάνει σε μέγεθος περιφέρειας πλανήτη.

Είναι μια ολόκληρη ενδεκάδα. Δεν αποτελείται όμως από παίκτες, δεν αποτελείται από ποδοσφαιρικές μονάδες. Κάθε θέση της καταλαμβάνεται από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Μία ποδοσφαιρική ομάδα που έχει ένα κοινό στοιχείο. Όχι τους τίτλους ή απλά τις διακρίσεις, όχι τη δημοφιλία, ούτε την ιστορικότητα. Κοινό γνώρισμα των μελών που την αποτελούν είναι η κ#λοφ@ρδία.

Αυτήν την ξεχωριστή τύχη την οποία ο λαός έχει συνδέσει με το μέγεθος του πωπού. Αυτό το είδος της τύχης που δεν αναιρεί την ικανότητά σου ως ομάδα, ως σύλλογος, ούτε τη δουλειά που έχεις ρίξει. Oύτε καν το μεγαλείο σου και την αξία σου.

Αλλά είναι αυτή η περίεργη τύχη, που ακόμα και αν δεν πιστεύεις στο φαινόμενο, είναι πάντα δίπλα σου όταν το πράγμα φαίνεται ότι στραβώνει. Όταν ο χρόνος λιγοστεύει στο χρονόμετρο μέχρι τη λήξη του αγώνα. Όταν οι φίλαθλοι στις εξέδρες αρχίζουν να φεύγουν απογοητευμένοι. Όταν τη χρειάζεσαι περισσότερο.

Κάποιες από αυτές τις ομάδες την έχουν διαχρονικά. Άλλες είχαν εκλάμψεις με μεμονωμένα γεγονότα ενώ άλλες τους εμφανίστηκε μία φορά σε μία καμπή της ιστορίας τους και από τότε δεν την ξαναέχασαν.

Το Menshouse ξεχώρισε την καλύτερη ενδεκάδα από τις πιο κ#λόφ@ρδες ομάδες που γνωρίσαμε στη Γηραιά Ήπειρο.

Έντεκα ομάδες που έπεσαν από την Ακρόπολη και βρήκαν πορτοφόλι. Όχι κάποιο άδειο, αλλά το πορτοφόλι του Μπιλ Γκέιτς. Γεμάτο με τις κάρτες του και τα pin γρμμένα πάνω. Έτσι ορίζεται το «φάρδος».

Πατώντας πάνω στην φωτογραφία κάθε ομάδας θα σου αποκαλυφθεί το μέγεθος της κ#λοφ@ρδίας του κάθε συλλόγου.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της