Αγγλία
Βρείτε μας στο

Άλλο ένα Μουντιάλ ξεκινάει σήμερα στην παγωμένη και αφιλόξενη στέπα της Ρωσίας Ρωσία και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει σταμμένα τα μάτια του στη διοργάνωση που θα είναι γεμάτη εκπλήξεις ακόμα μία φορά εκτός από ένα γεγονός που το ξέρουμε, το περιμένουμε και απλά το αποδεχόμαστε ως συμπαντική αλήθεια. Τον αποκλεισμό της Αγγλίας.

Είναι γεγονός με βάση τους τίτλους που έχει σηκώσει και διεκδικήσει ότι η Αγγλία, ανεξάρτητα αν κατεβάσει καλή, μέτρια, κακή ή πολύ καλή ομάδα, στο τέλος θα αποκλειστεί πριν τον τελικό. Το παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 ήταν μία απλά παρένθεση, μία εξαίρεση στον κανόνα. Μία τρύπα στο Matrix των Μουντιάλ. Μία στιγμή που δε θα επαναληφθεί ποτέ.

Ήταν εξάλλου η φορά που έπαιζαν εντός έδρας και κανείς δε θα ξεχάσει ποτέ το «γκολ φάντασμα» στον τελικό με την Δυτική Γερμανία. Τώρα πια ούτε εντός έδρας παίζουν, ούτε «γκολ φαντάσματα» επιτρέπει η νέα τεχνολογία και δεν υπάρχει καν Δυτική Γερμανία. Κανένας οιωνός δε δείχνει ότι η Αγγλία θα κάνει κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι μας συνηθίζει. Να αποκλειστεί με κάποιον τρόπο από τη συνέχεια.

Ας λείπει και η Ιταλία, ας λείπει και η Ολλανδία. Ας φύγουν όλες οι ομάδες και να μείνει μόνη της η Αγγλία και οι φίλαθλοι στις εξέδρες. Ας φύγουν και αυτοί. Να μείνει μόνη της, χωρίς αντίπαλο και να πρέπει να προκριθεί. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. Θα καταφέρει να αποκλειστεί. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι ο τρόπος.

Μπορεί να μην το ξέρουμε, έχουμε όμως τη δυνατότητα να τον εικάσουμε ή να τον προβλέψουμε. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

Έξι πιθανούς τρόπους για να αποκλειστεί και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο η ομάδα που ξεκινάει πάντα με ελπίδες, με προοπτικές, με σπασμένα φρένα από τα προκριματικά και στο τέλος τρώει το κεφάλι της κάνοντας τους μεθυσμένους οπαδούς της να καταριούνται. Γλυκές εικόνες από τις παμπ μετά από κάθε αγγλικό αποκλεισμό.

Αυτοί είναι οι τρόποι που μπορεί να αποκλειστεί η Αγγλία από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

 

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
Πώς θα καταφέρει ν' αποκλειστεί φέτος η Αγγλία από το Μουντιάλ (Pics)

Ο Ρούνεϊ παρουσιάζεται στο μουντιάλ με νέα εμφύτευση μακριών μαλλιών αυτήν την φορά και καλείται να εκτελέσει το κρίσιμο πέναλτι για να περάσει η Αγγλία στον μεγάλο τελικό. Τελικά τα μαλλιά αποδεικνύονται καταστροφικά και το πέναλτί του καταλήγει στα ρώσικα περιστέρια.

 

Πώς θα καταφέρει ν' αποκλειστεί φέτος η Αγγλία από το Μουντιάλ (Pics)

Η αγγλική αποστολή δοκιμάζει τα τοπικά ρωσικά εδέσματα αλλά λίγο πριν τον προημιτελικό μία χαλασμένη παρτίδα από μοσχαράκια Στρογγανόφ τούς δημιουργεί απίστευτες επιπλοκές στα εντερικά τους. Όλη η ομάδα καταλήγει να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της από το ακατάσχετο τσιρλιπιπί. Χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια και τα σώβρακα. Κρίμα.

 

Πώς θα καταφέρει ν' αποκλειστεί φέτος η Αγγλία από το Μουντιάλ (Pics)

Εισβολή εξωγήινων στο γήπεδο που αγωνίζεται η Αγγλία. Απαγωγή μόνο των Άγγλων ποδοσφαιριστών. Η αντίπαλη ομάδα προχωράει στην επόμενη φάση. Οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές μεταφέρονται σε άλλον πλανήτη όπου γίνονται κάτι σαν γλάστρες σε τοπικό αγγλοποδοσφαιροανθοπωλείο. Ρεαλιστικό σενάριο.

 

Πώς θα καταφέρει ν' αποκλειστεί φέτος η Αγγλία από το Μουντιάλ (Pics)

Κάποιος εμπαθής προβοκάτορας προσφέρει λίγο πριν το ματς στους παίκτες της Αγγλίας φρεσκοστημμένες πορτοκαλάδες. Οι πορτοκαλάδες είναι τίγκα στην ντόπα και οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο σαν νταμάρια κάνοντας την WADA να τους καλέσει άμεσα να δώσουν δείγμα ούρων, το οποίο βγαίνει θετικό σε όλα τα αναβολικά της Γης. Αυτά έχει ο αθλητισμός.

 

Πώς θα καταφέρει ν' αποκλειστεί φέτος η Αγγλία από το Μουντιάλ (Pics)

Η Αγγλία «πέφτει» στους 8 με τη Ρωσία. Ο Πούτιν παίρνει το παιχνίδι πάνω του και κατεβάζει ομάδα που δε χάνει. Οι Άγγλοι παίκτες συλλαμβάνονται και στέλνονται σε Γκουλάγκ. Η Ρωσία προχωρά.

 

Πώς θα καταφέρει ν' αποκλειστεί φέτος η Αγγλία από το Μουντιάλ (Pics)

Μία τοπική καταιγίδα, ένας ανεμοστρόβιλος, ένας κυκλώνας, πείτε τον όπως θέλετε, μπαίνει στο γήπεδο και παρασέρνει στο διάβα του επιλεκτικά μόνο τους Άγγλους παίκτες, λίγο πριν τα κρίσιμα πέναλτι. Τους παίρνει και τους πετάει μακριά, πολύ πολύ μακριά από το γήπεδο. Η Αγγλία αποκλείεται από hurricane που παρέσυρε τον Harry Kane. Διαβολική σύμπτωση.