παίκτης
Βρείτε μας στο

Για όποιον δεν το ξέρει, το σύστημα με τα Χ ή αλλιώς το σύστημα των ισοπαλιών ή το σύστημα Γεωργίου ή Δημήτρης ή Αλέξης ή Θανάσης ή Θάνος είναι ένα σύστημα για τους «ψαγμένους» παίκτες του στοιχήματος που δεν αρκούνται σε απλές προβλέψεις. Είναι ένα σύστημα που μεταφέρεις κέρδη και στοιχηματισμό από τη μία μέρα στην άλλη παίζοντας μόνο ισοπαλίες.

Μεταφέρουμε την εξήγηση του συστήματος όπως τη διαβάζουμε στο διαδίκτυο στο bestmasters:

Είναι απλό. Ξεκινάμε να παίζουμε από το πρώτο ματς του Μουντιάλ 2018, τις ισοπαλίες. Προσοχή όμως, το ποσό με το οποίο θα ξεκινήσουμε δεν πρέπει να είναι ψηλό, αν δεν έχουμε μεγάλο κεφάλαιο να ξοδέψουμε.

Κι αυτό, γιατί κάθε φορά που θα χάνουμε ένα Χ, στο επόμενο ματς θα διπλασιάζουμε το ποντάρισμα. π.χ. ξεκινάμε με 1 ευρώ στο Ρωσία – Σαουδική Αραβία. Αν κερδίσουμε, το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Απλά θα πάρουμε 3 και κάτι ευρώ. Αν δεν έρθει ισοπαλία, τότε θα βάλουμε 2 ευρώ στο επόμενο ματς, που είναι το Αίγυπτος – Ουρουγουάη. Αν χάσει και αυτό, τότε θα βάλουμε τέσσερα ευρώ στο Μαρόκο – Ιράν κ.ο.κ.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό το σύστημα είναι για «παίκτες», για να κονομήσουν χοντρά λεφτά. Και το Μουντιάλ είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το εφαρμόσουν.

Ας δούμε όμως με χειροπιαστές αποδείξεις πόσα μπορεί να έβγαλε ένας παίκτης αν έπαιζε από την πρώτη ως τη δέκατη μέρα με το σύστημα των ισοπαλιών.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Το σύστημα με τα Χ: Δείτε πόσα θα είχατε κερδίσει αν παίζατε από την αρχή του Μουντιάλ