Το πιο βρόμικο χτύπημα που δέχτηκε ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ (Pics)
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Το πιο βρόμικο χτύπημα που δέχτηκε ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ (Pics)

Ο Βραζιλιάνος έγινε παραλήπτης των πιο βρόμικων χτυπημάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Νεϊμάρ είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης σε όλα τα επίπεδα της τωρινής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και όλοι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την υστεροφημία του. Ειδικά αν είναι αυτός που θα οδηγήσει ξανά την Βραζιλία στον θρόνο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας μετά το 2002. Για να γίνει αυτό όμως ο Νεϊμάρ πρέπει να αφήσει και τη ψυχή του στο χορτάρι. Και όχι μόνο.

Ο Βραζιλιάνος άσος είναι ένας από τους πιο σκληροτράχηλους και ανθεκτικούς παίκτες του Μουντιάλ. Ένας παίκτης που δεν πέφτει εύκολα κάτω, που δεν προσπαθεί να κοροϊδέψει τον διαιτητή. Ένας παίκτης που θα προσπαθήσει να μείνει όρθιος και να συνεχίσει την φάση ακόμα και όταν το φάουλ εναντίον του είναι σκληρό.

Λίγοι είναι τόσο ποδοσφαιρικά τίμιοι, τόσο ποδοσφαιρικά «άντρες». Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ είναι και αυτό έρχεται με κάποιες επιπτώσεις. Τα σκληρά μαρκαρίσματα απέναντί του που πολλές φορές φτάνουν στα όρια του αντιαθλητικού. Στα όρια του βρόμικου.

Οι ενέργειες του Βραζιλιάνου αποτελούν παράδειγμα για εκατομμύρια παιδιά που τον έχουν ηρωοποιήσει και αυτή η ποδοσφαιρική ντομπροσύνη του τον κάνει ένα τόσο σπουδαίο πρότυπο.

Μπορεί ο μικρός Γιαννάκης που πήγε διακοπές στη Σαλαμίνα να φοράει την μπλούζα του Νεϊμάρ και να θαυμάζει σαν είδωλό του τον αρτίστα Βραζιλιάνο, αλλά την ίδια στιγμή στεναχωριέται και πονάει μαζί του κάθε φορά που τον χτυπούν βρόμικα. Όσο και αν ξέρουμε ότι ο Νεϊμάρ θα τα δεχτεί ως άντρας και θα συνεχίσει.

Το Menshouse συγκέντρωσε τα πιο βρόμικα χτυπήματα πάνω στον Νεϊμάρ που έλαβαν χώρα στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μετά από κάθε τέτοιο χτύπημα πατώντας πάνω στη φωτό μπορείτε να δείτε και την αντίδραση του Βραζιλιάνου

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»