Πώς θα έφτανε η Ελλάδα στον τελικό του Μουντιάλ αν ήταν στη θέση της Κροατίας
Βρείτε μας στο

Η Εθνική ομάδα ποσοσφαίρου της Κροατίας έκανε ένα μικρό θαύμα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και βρίσκεται ένα βήμα από το να το ολοκληρώσει αν κερδίσει στον μεγάλο τελικό του τουρνουά την Γαλλία, με τους παίκτες τεράστιας αξίας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Όλη της η πορεία είναι ονειρεμένη, με την ομάδα να παίζει και καλό ποδόσφαιρο στους πρώτους αγώνες, αλλά και ψυχωμένο, με ανατροπές και εξαντλητικές παρατάσεις στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Αυτό που ξεχνούν κάποιοι είναι ότι η Κροατία προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ από τον όμιλο που συμμετείχε και η Ελλάδα. Δεν είναι λοιπόν παράλογο να σκεφτούμε αν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε σαν Εθνική αν βρισκόμασταν στη θέση της Κροατίας.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο εθνικός εκλέκτοράς τους, Σκίμπε, θα έπρεπε να περάσουν πολλά εμπόδια αλλά όλα δείχνουν ξεκάθαρα πως θα τα κατάφερναν.

Η Ελλάδα θα έπαιζε και αυτή τελικό με μία πορεία όμως εντελώς διαφορετική από αυτή της Κροατίας.

Μια πορεία προς τον τελικό με τον ίδιο προορισμό αλλά εντελώς διαφορετικό ταξίδι. Πόσο πιο ποιητικός να γίνω Θεέ μου για να συγκινήσω;

Το Menshouse σκέφτηκε μετά από ολονύκτιο διαλογισμό τα 4 τεράστια βήματα, από την φάση των ομίλων μέχρι τον μεγάλο τελικό, που θα έκανε η επίσημη αγαπημένη Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να έφτανε στον τελικό της Μόσχας.

Βήμα 10 – Φάση των ομίλων

Πώς θα έφτανε η Ελλάδα στον τελικό του Μουντιάλ αν ήταν στη θέση της Κροατίας

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Τα παλικάρια του Σκίμπε μεταμορφώνονται σε σπαρτιατική Φάλαγγα στους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων. Μασάνε σίδερα, τρώνε μέλανα ζωμό και δαγκώνουν το μήλο του Αδάμ των αντιπάλων κάνοντας 3 στα 3, αφήνοντας πίσω μόνο πτώματα. Όταν συναντιούνται με το Ιράν, δίνουν όρκο νίκης και ουρλιάζουν «Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ». Στο ρόλο του κινηματογραφικού Εφιάλτη των 300 η μούρη του Μάνταλου.

 

Βήμα 20 – Φάση των 16

Πώς θα έφτανε η Ελλάδα στον τελικό του Μουντιάλ αν ήταν στη θέση της Κροατίας

Η Ελλάδα κληρώνεται με τη Νότια Κορέα και τα πράγματα δυσκολεύουν με τα «μηχανάκια» της Κορέας στο κέντρο. Οι Έλληνες παίκτες χρειάζονται κάτι ή κάποιον να τους ανεβάσει το ηθικό. Δεν το βρίσκουν οπότε η επόμενη λύση είναι να τρομάξουν τους αντιπάλους τους. Φορούν και οι 11 μάσκες και κόκκινες μπαντάνες του Ντάνου και κατεβαίνουν στο ματς. Όλοι οι Κορεάτες αναγνωρίζουν τον νικητή του Survivor και τρομάζουν από τις μνήμες που έχουν από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός στο Τατουάζ. Οι μισοί Κορεάτες φεύγουν με κλάματα από το γήπεδο και ζητούν άσυλο από τη Βόρεια Κορέα. Συγκλονιστικές εξελίξεις.

 

Βήμα 3ο – Προημιτελικός

Πώς θα έφτανε η Ελλάδα στον τελικό του Μουντιάλ αν ήταν στη θέση της Κροατίας

Δύσκολο σταύρωμα της Ελλάδας με τη Γαλλία, η οποία θεωρείται από τα φοαβορί της διοργάνωσης μετά τον αποκλεισμό όλων των υπολοίπων ισχυρών στις δύο πρώτες φάσεις. Οι Γάλλοι κατεβάζουν τον Εμπαπέ να σπριντάρει με 30 χιλιόμετρα την ώρα στην ελληνική περιοχή. Ο Σκίμπε βγάζει άσο από το μανίκι και απαντάει στον γρήγορο Εμπαπέ με τον ακόμα πιο γρήγορο Εμ-παπί. Ο Κώστας Μήτρογλου στο glx του κάνει οχτάρια πετώντας κομμένο γρασίδι στα πρόσωπα των Γάλλων αμυντικών, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

 

Βήμα 40 – Ημιτελικός

Πώς θα έφτανε η Ελλάδα στον τελικό του Μουντιάλ αν ήταν στη θέση της Κροατίας

Ο δαιμόνιος Σκίμπε φτιάχνει το πλάνο πρόκρισης για τον ημιτελικό. Σκοπός του να χαλαρώσει τους Έλληνες παίκτες και να τους κάνει να νιώσουν ότι παίζουν στην Ελλάδα. Να τους κάνει να νιώσουν ότι βρίσκονται στο αγαπημένο τους μέρος στον πλανήτη. Δεν μπορούσε να φέρει κώλους και τον Τρύφωνα Σαμαρά με μαγιό αλλά όλα τα άλλα τα κατάφερε. Οι Έλληνες βγάζουν φτερά στα πόδια και στις παραγγελίες στα γκαρσόνια για πέλφε. Στον τελικό ο Σκίμπε θα φέρει και άμμο μαζί με τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδήσει.