Το AthensCon υποδέχεται τον Ματ Χόκινς! (Pics, Vid)
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Το AthensCon υποδέχεται τον Ματ Χόκινς! (Pics, Vid)

Ένας εκ των παλαιότερων στελεχών της Image Comics, ο σπουδαίος Ματ Χόκινς, θα έρθει τον Δεκέμβρη στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο AthensCon!

O σπουδαίος καλεσμένος του AthensCon ταξιδεύει από το L.A. και πιο συγκεκριμένα από τα γραφεία της Top Cow. O Ματ Χόκινς είναι βετεράνος της Image Comics μια που ήταν εκεί σχεδόν από την ίδρυση της εταιρείας. Από το 1993 εργάζεται στην Image/Top Cow ως editor, σεναριογράφος και στέλεχος.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του έχει υπάρξει συντάκτης τίτλων όπως Witchblade, Darkness, Lara Crort, Ascencion, Cyberforce, Artifacts. Από το 1998 είναι ο πρόεδρος της και μαζί με άλλους δημιουργούς έχουν λανσάρει πάρα πολλούς τίτλους. Στην συγγραφική του φαρέτρα ο Ματ έχει τίτλους όπως τα Τhink Tank, The Tithe, Necromancer, VICE, Lady Pendragon, Aphrodite IX, Tales of Honor, Symmetry, Alley Cat κ.α.

Εδώ και λίγα χρόνια  είναι υπεύθυνος για το Top Cow Talent Hunt που θα έρθει στην χώρα μας μέσω του AthensCon πραγματοποιώντας portfolio reviews για όλους τους καλλιτέχνες που το επιθυμούν.