Στο νέο τρέιλερ του Survivor η επίμαχη σκηνή με τον Ντάνο να τρώει κρυφά ψάρια (Vid)
Βρείτε μας στο

Είναι ο παίκτης που έχει ψηφιστεί περισσότερες φορές από κάθε άλλον. Και όταν ήταν στους μαχητές και μετά την μεταπήδησή του στους διάσημους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποδεικνύει ότι έχει τον «ψηφομαγνήτη».

Σε κάθε συμβούλιο, έκπληξη δεν είναι πλέον όταν ακούγεται το όνομά του από τα χείλη του Τανιμανίδη, αλλά όταν δεν ακούγεται. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Ισχύει ότι όλοι οι συμπαίκτες του Ντάνου δεν τον έχουν σε καμία εκτίμηση και επιθυμούν να τον δουν εκτός παιχνιδιού για λόγους αντιπάθειας ή τακτικής; Η απάντηση είναι αρνητική.

Ο παίκτης-έκπληξη των διασήμων που δεν έχει ψηφίσει ποτέ τον Ντάνο

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στις ψήφους στα 5 έως τώρα συμβούλια των διασήμων θα δει ότι ο Αγγελόπουλος έπαιρνε τις ψήφους του (κυρίως) από την Αγία πεντάδα: Χανταμπάκης (1 ψήφο), Λάουρα (1 ψήφο) Μπο (2 ψήφους), Χούτος (2 ψήφους) και φυσικά η Ευρυδίκη η οποία έχει το ρεκόρ, ήταν αυτοί που φρόντιζαν να βγει προτεινόμενος.

Ειδικά η Βαλαβάνη τον έχει ψηφίσει τρεις φορές, περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη (και συνεχίζει…).

Ο παίκτης-έκπληξη των διασήμων που δεν έχει ψηφίσει ποτέ τον Ντάνο

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Από τους εναπομείναντες παίκτες στην ομάδα των διασήμων δεν έχει ψηφίσει ποτέ τον Αγγελόπουλο ο Γιώργος Χρανιώτης, γεγονός βέβαια που δεν συνιστά έκπληξη καθώς ο «Χρανιόλας» ήταν μετά τον Σπαλιάρα ο παίκτης που ήρθε πιο κοντά στον Ντάνο.

Έκπληξη και μάλιστα μεγάλη είναι η επιλογή ενός άλλου παίκτη, που δεν είναι φίλος του, ούτε ανήκει στην παρέα του, να μην προτείνει ποτέ τον Αγγελόπουλο για αποχώρηση.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος αν και ήταν πιο κοντά με την παρέα των 5, παρά με τον Ντάνο, σε κανένα συμβούλιο δεν τον ψήφισε. Στο χθεσινό μάλιστα ψήφισε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, επιλέγοντας τη Λάουρα.

Ο παίκτης-έκπληξη των διασήμων που δεν έχει ψηφίσει ποτέ τον Ντάνο

Ο ίδιος ο Κοκκινάκης στο χθεσινό συμβούλιο ψηφίστηκε από τη Λάουρα, η οποία προτίμησε να αλλάξει την ψήφο της και αντί για τον Ντάνο να ψηφίσει τον «σεφ Κώστα», γιατί ήξερε ότι η ίδια θα είναι προτεινόμενη και ήθελε και τον Κοκκινάκη στην τριάδα καθώς μοιάζει πιο βατός αντίπαλος για την ίδια απ’ ότι ο Αγγελόπουλος.

Όπως και να ‘χει η κίνηση του Κοκκινάκη να μην ψηφίσει τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας, είναι βέβαιο ότι εκτιμήθηκε από τους τηλεθεατές και σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ένας απ’ τους λόγους που θα τον κρατήσουν στο παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τον Μπο, ο οποίος με την κίνησή του να μην ψηφίσει Λάουρα, αλλά Ντάνο μπήκε στο μάτι του κυκλώνα και των οπαδών του Αγγελόπουλου! Και θα το διαπιστωσει αυτό την πρώτη φορά που θα βγει προτεινόμενος…

Λάουρα