Άλλος άνθρωπος: Αγνώριστος ο μάνατζερ ράγκμπι μετά την έξοδο του απ’ το Survivor (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ο μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε γιατί δεν λέει κανείς τι έκανε ο Ντάνος

Έπρεπε να βγει ο ηγέτης για να λάμψει η αλήθεια…

Θα πεθάνουμε και δεν θα έχουμε μάθει τι είναι αυτό που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο παιχνίδι και τον έχουν όλοι στην μπούκα. Έφαγε ψάρια κρυφά; Ανέβηκε πρώτος στη βάρκα; Πούλησε τις κουβέρτες των διασήμων για να πάρει κονσέρβες;

Ο μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε γιατί δεν λέει κανείς τι έκανε ο Ντάνος

Όταν αποχώρησε απ’ το παιχνίδι η Σόφη Πασχάλη και ρωτήθηκε τι συνέβη με τον Ντάνο απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να είναι αυτή η πρώτη που θα απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Όταν ρωτήθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε την ίδια απάντηση. Ότι προτιμάει την ερώτηση αυτή να την απαντήσει κάποιος άλλος.

Ο μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε γιατί δεν λέει κανείς τι έκανε ο Ντάνος

Σήμερα ήταν η σειρά του τιτάνιου μάνατζερ ράγκμπι. Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είπε ότι ο Αγγελόπουλος δεν είναι αυτό(ς) που βλέπουμε όλοι, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει ούτε αυτός, ούτε οι υπόλοιποι παίκτες τι ακριβώς έκανε στο παιχνίδι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο από την παραγωγή.

Που σημαίνει ότι ο μοναδικός τρόπος για να μάθουμε τι έκανε αυτό το παλιόπαδιο ο Ντάνος είναι να αποφασίσει να το πει ο ίδιος. Στο παιχνίδι ή στον πνευματικό του…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…