Το ευφυές κόλπο Κοκκινάκη - Λάουρας στην ψηφοφορία για να μείνουν στο παιχνίδι (Vid)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το ευφυές κόλπο Κοκκινάκη – Λάουρας στην ψηφοφορία για να μείνουν στο παιχνίδι (Vid)

Το «σατανικό» σχέδιο που κράτησε τους δυο παίκτες στο παιχνίδι...

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ξαφνιάσει φίλους και εχθρούς όταν είχε σχολιάσει αρνητικά τον Κώστα Κοκκινάκη και την συμπεριφορά του. Τον παίκτη που όπως όλοι θυμούνται, δεν είχε ψηφίσει ποτέ τον Ντάνο, σε αντίθεση με την πλειονότητα των διασήμων.

Τα επιχειρήματα που είχε χρησιμοποιήσει τότε ο Αγγελόπουλος, φάνηκαν περίεργα στο κοινό, καθώς επέλεξε να μιλήσει γενικά, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Λίγες μέρες αργότερα όμως το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει χάρη στον Τσανγκ. Ο Ντάνος ο οποίος είχε μιλήσει για «περίεργες κινήσεις» του Κοκκινάκη, φαίνεται ότι είδε τις συζητήσεις του πολίστα με τη Λάουρα και θεώρησε ότι οι δυο τους βάζουν τον ίδιο στο στόχαστρο. Και η αλήθεια είναι ότι οι συζητήσεις Λάουρας-Κοκκινάκη είχαν να κάνουν και με τον Ντάνο, όχι όμως τον τρόπο που ο ίδιος κατάλαβε…

Η θεωρία του Τσανγκ για το σχέδιο Κοκκινάκη – Λάουρας στην ψηφοφορία

Στο τελευταίο συμβούλιο των διασήμων πολλοί απόρησαν επειδή η Λάουρα δεν έριξε τη συνηθισμένη της ψήφο στον Ντάνο, αλλά προτίμησε τον Κοκκινάκη.

Και ο γνωστός πολίστας ψήφισε με τη σειρά του τη Λάουρα όμως η κίνησή του αυτή θεωρήθηκε λογική καθώς η Νάργες είναι η πιο αδύναμη παίκτρια των διασήμων.

Ήταν όμως έτσι τα πράγματα ή οι δυο τους είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους; Την απάντηση έδωσε χθες ο δαιμόνιος Τσανγκ ο οποίος έσπαγε το κεφάλι του να βρει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε ψήφο η Λάουρα και τελικά τον βρήκε. 

Το ευφυές κόλπο Κοκκινάκη - Λάουρας στην ψηφοφορία για να μείνουν στο παιχνίδι (Vid)

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, λίγοι, όμως, έδωσαν σημασία. Κι αυτό λόγω του χαμού –και του ενθουσιασμού- μετά την ανακοίνωση πως ο Χούτος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τον Τσανγκ Λάουρα και Κοκκινάκης γνωρίζοντας τη δυναμική του Ντάνου είχαν στόχο να βγουν όχι τρεις, αλλά τέσσερις υποψήφιοι προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο νησί.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής:  Το μόνο βέβαιο ήταν πως οι Διάσημοι θα ψήφιζαν μαζικά προς αποχώρηση τον Ντάνο. Αν αυτό συνέβαινε τελικά, το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο είτε για την Λάουρα είτε για τον Κοκκινάκη.

Αν ο Ντάνος ήταν ο μοναδικός που θα έβγαινε από την ομάδα υποψήφιος, οι δύο που θα τον συνόδευαν θα ήταν ο Κοκκινάκης και η Λάουρα. Και οι δύο παίκτες το γνώριζαν καλά αυτό.

Ο Χρανιώτης, που κέρδισε την ασυλία, έχοντας ξεκαθαρίσει πως θα ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια, θα έριχνε στην ψηφοφορία του κοινού τη Λάουρα. Ο Bo από την άλλη, που επίσης είχε ασυλία, δε θα μπορούσε να ψηφίσει τον φίλο του τον Χούτο κι έτσι ο κλήρος θα έπεφτε στον Κοκκινάκη.

Αποτέλεσμα; Οι δυο τους θα ήταν υποψήφιοι με τον Ντάνο, πράγμα που σημαίνει πως ένας από εκείνους θα αποχωρούσε.

Κατάλαβαν λοιπόν ότι ένας τρόπος υπήρχε για να παραμείνουν και οι δυο νησί: Αν κατάφερναν η Λάουρα να πάρει τις ίδιες ψήφους με τον Ντάνο προκειμένου ο Χρανιώτης να αναγκαστεί να ψηφίσει κάποιον άλλο. Και ποιος θα ήταν αυτός; Σίγουρα, όχι η Ευρυδίκη. Έτσι, όπως αποδείχθηκε στην καταμέτρηση, ούτε Λάουρα ούτε ο Κοκκινάκης έδωσαν την ψήφο τους στον Ντάνο, σε αντίθεση με τους Βαλαβάνη, Χούτο και Bo. Συνεπώς, με τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση, οι δυο τους είχαν πιθανότητες να παραμείνουν στο παιχνίδι, κάτι που δε θα συνέβαινε αν είχαν απέναντί τους μόνο τον Αγγελόπουλο.

Αν συνέβη κάτι τέτοιο, ή απλώς το φαντάστηκε ο Τσανγκ θα φανεί στην πορεία. Ο Ορέστης, πάντως, όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι σίγουρος…

Την ίδια ώρα, δυο ορκισμένοι εχθροί στο Survivor έκαναν ανακωχή. Ο…διαβάστε περισσότερα