Ο παίκτης που παρέβη ξανά τους κανονισμούς του Survivor και κινδυνεύει με τιμωρία (Vid)
Βρείτε μας στο

Στο τελευταίο συμβούλιο το μυστήριο γύρω από αυτό το φοβερό και τρομερό που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος προκαλώντας την οργή των συμπαικτών του, λύθηκε. Ο Ντάνος και κάποιοι άλλοι παίκτες των διασήμων αντάλλαξαν ορισμένα αντικείμενα (όπως το καλάμι ψαρέματος που είχε χαθεί μυστηριωδώς) με ντόπιους από γειτονικό χωριό για να πάρουν ψωμί και σάντουιτς.

Το ίδιο έκαναν και οι μαχητές, παραβαίνοντας με τη σειρά τους, τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Ο Γιάννης Σπαλιάρας μάλιστα παραδέχτηκε ότι η (νέα) ομάδα του είχε υποπέσει στο συγκεκριμένο παράπτωμα και δεσμεύτηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον.

Η προειδοποίηση του Τανιμανίδη και της παραγωγής πριν λίγες μέρες ήταν σαφής…

Την επόμενη φορά που κάποιος παίκτης θα δοκιμάσει κάτι ανάλογο θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς του Survivor. Και η τιμωρία φτάνει έως και την αποβολή του από το παιχνίδι…

Στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, το οποίο προβλήθηκε χθες το βράδυ, ένα νέο συμβάν έρχεται να ανατρέψει ξανά τις ισορροπίες. Η ματσέτα της ομάδας των διασήμων εξαφανίζεται (επίσης μυστηριωδώς) και τα σενάρια ανάβουν. Την πήρε κάποιος από την ομάδα των μαχητών για να δυσκολέψει τη ζωή των διασήμων ή συνέβη αυτό που υποπτεύονται όλοι; Στο μυαλό τους τριγυρίζει η σκέψη ότι την αντάλλαξε κάποιος με ντόπιους απ’ το διπλανό χωριό για να εξασφαλίσει τροφή ή την έκρυψε για να νομίζουν όλοι ότι χάθηκε και να μπορέσει να την ανταλλάξει σε ανύποπτη στιγμή…

Στο τρέιλερ του επεισοδίου η παραγωγή φροντίζει να δείξει ότι αυτός που την είχε τελευταία φορά ήταν ο Ντάνος, αλλά ταυτόχρονα να ακουστεί και η γνώμη του Σπαλιάρα, ο οποίος θεωρεί ότι την πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Αν και έχει φανεί ότι κάθε φορά που αφήνονται υπόνοιες για συγκεκριμένους παίκτες (Γιώργος Αγγελόπουλος) και δημιουργούνται προσδοκίες από κάποιο τρέιλερ, σπάνια επιβεβαιώνονται, το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο συμβάν θα βάλει φωτιά και πάλι στο παιχνίδι καθώς μπορεί να γίνει η αφορμή να ψηφιστούν ξανά οι συνήθεις ύποπτοι στο συμβούλιο, αλλά και να ανατρέψει τις ισορροπίες.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Γιατί αν αποδειχτεί ότι όντως υπάρχει νέα παράβαση κανονισμών είναι βέβαιο ότι αυτός που την έκανε θα φύγει από το παιχνίδι και θα χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει το έπαθλο του νικητή.

Η υπόσχεση του Ντάνου

Στο μεταξύ στο Twitter πρώτο trend έγινε η υπόσχεση του Ντάνου. Διαβάστε περισσότερα.