Κουίζ: Μπορείς να απαντήσεις σωστά σε 20 ερωτήσεις του τηλεπαιχνιδιού του Survivor;
Βρείτε μας στο

Η επιτυχία του Survivor είναι τόσο μεγάλη που ουδεμία εντύπωση προκαλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων να συμμετάσχουν στον επόμενο κύκλο. Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη ανοίξει τη φόρμα συμμετοχής, με το ελληνικό κοινό να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του στο έπακρο. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, το κανάλι λαμβάνει καθημερινά εκατοντάδες αιτήσεις, πολιτών που θέλουν να γίνουν οι νέοι μχαητές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μάλιστα, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν φτάσει τις… 10.000, με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς. Ναι, καλά διαβάσατε. Πριν ακόμα τελειώσει το πρώτο Survivor 10.000 συμπολίτες μας έχουν δηλώσει συμμετοχή για το δεύτερο. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η παραγωγή σκοπεύει να κάνει ένα πάρα πολύ αυστηρό casting, καθώς για να κατορθώσει το Survivor 2 του ΣΚΑΪ να αγγίξει την επιτυχία του πρώτου, θα πρέπει οι παίκτες να είναι ένας και ένας κυριολεκτικά, καθώς οι συγκρίσεις με την Dream Team του 1 θα είναι αναπόφευκτες.

60

Πολλά είναι και τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των διασήμων. Κάποια από αυτά έχουν όντως συζητηθεί και κάποια άλλα (τα περισσότερα) είναι αποκυήματα δημοσιογραφικής φαντασίας.

Ένα απ’ αυτά τα φανταστικά σενάρια, που έπαιξαν πολύ τις τελευταίες μέρες ήθελε την πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών της Sirina, Μαρία Αλεξάνδρου και τον σύντροφό της να αποδέχονται πρόταση της παραγωγής για να πάρουν μέρος στο επόμενο Survivor. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Η μόνη (σχεδόν) κλεισμένη συμμετοχή είναι αυτή της Ειρήνης Κολιδά, η οποία δέχτηκε πρόταση απ’ την παραγωγή να συμμετάσχει στο δεύτερο Survivor για να έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση στο πρώτο.

Η μόνη διαφορά είναι ότι στο επόμενο survivor η Ειρήνη θα αλλάξει ομάδα, καθώς θα είναι με τους διάσημους.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Η πρώτη διάσημη που έκλεισε για το Survivor 2 και ο αριθμός-ρεκόρ των μαχητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή

Και αν νομίζετε ότι η Κολιδά είναι η πρώτη παίκτρια, η οποία παίρνει μέρος σε δυο Survivor κάνετε μεγάλο λάθος. Την πρώην παίκτρια των μαχητών είχε προλάβει η Νάντια Ζαγκλή, η οποία είχε πάρει μέρος στο ελληνοτουρκικό Survivor και στο All Star τούρκικο. Και αν το όνομα δεν σας λέει κάτι η φωτογραφία της σίγουρα θα σας θυμίσει πολλά

Η πρώτη διάσημη που έκλεισε για το Survivor 2 και ο αριθμός-ρεκόρ των μαχητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή

Δείτε την και σε βίντεο απ’ τη συμμετοχή της στο All Star Survivor…