Θρίλερ για 2 στην ψηφοφορία αποχώρησης - Η ψήφος του Κοκκινάκη που καταδίκασε την ομάδα του
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Θρίλερ για 2 στην ψηφοφορία αποχώρησης – Η ψήφος του Κοκκινάκη που καταδίκασε την ομάδα του

Οι διάσημοι έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους…

Η κίνηση του Αγγελόπουλου να μην ψηφίσει την Βαλαβάνη στο χθεσινό συμβούλιο σίγουρα εξέπληξε (αρνητικά) πολλούς. Ειδικά οι θαυμάστριές του περίμεναν πώς και πώς τη στιγμή της εκδίκησης για να πάρουν το αίμα τους πίσω, για τις φορές που η Ευρυδίκη, ψήφισε τον αγαπημένο τους παίκτη. Αν και θα μπορούσε κάποιος να πει πολλά για τον Ντάνο και τη συμπεριφορά του, στο θέμα της ψηφοφορίας δεν μπορεί κανείς να του προσάψει το παραμικρό.

Ψηφίζει (σχεδόν) πάντα με αγωνιστικά κριτήρια και αν εξαιρέσεις την ιδιάζουσα περίπτωση Χανπαμπάκη στις υπόλοιπες ψηφοφορίες έχει επιλέξει τον πιο αδύναμο παίκτη.

Αυτό έκανε και χθες. Ήξερε ότι οι μαχητές προσεύχονταν να βγει προτεινόμενη η Ευρυδίκη και να αποχωρήσει ώστε να μείνει μόνο η Λάουρα, για να κάνουν περίπατο στα αγωνίσματα τα δικά τους κορίτσια.

Γι’ αυτό ο Αγγελόπουλος ψήφισε Λάουρα θέλοντας να κρατήσει στην ομάδα την πιο δυνατή και ικανή γυναίκα η οποία φέρνει νίκες στους διάσημους.

Θρίλερ για 2 στην ψηφοφορία αποχώρησης - Η ψήφος του Κοκκινάκη που καταδίκασε την ομάδα του

Το ακριβώς αντίθετο έκανε ο Κοκκινάκης ο οποίος προτίμησε να καταδικάσει την ομάδα του, παρά να πικράνει τη φίλη του. Και αυτό γιατί η δική του ψήφος έκρινε εν πολλοίς το αποτέλεσμα.

Αν είχε ψηφίσει Λάουρα, τότε δεν θα υπήρχε ισοψηφία με τον Μπο και θα έβγαινε πρώτη προτεινόμενη η Λαουρίτα με ψήφους 4-2. Στη συνέχεια ο Ντάνος θα πρότεινε Κοκκινάκη και ο Χρανιώτης (ο οποίος επίσης ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια) θα έδινε τον Μπο για να μη ρισκάρει πιθανή αποχώρηση της Ευρυδίκης και αποδυνάμωση της ομάδας. Άρα προτεινόμενοι θα ήταν η Λάουρα, ο Κοκκινάκης και ο Μπο και φυσικά απ’ το παιχνίδι θα αποχωρούσε η Λάουρα.

Τώρα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Η ψηφοφορία εξελίσσεται σε θρίλερ, το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί κυριολεκτικά στο νήμα. Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και αποχωρήσει τελικά η Βαλαβάνη, το σίγουρο είναι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τους διάσημους, ενώ οι μαχητές θα στήσουν πάρτι απ’ τη χαρά τους. Η ήδη αποδυναμωμένη ομάδα των διασήμων, θα αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο και θα γνωρίζει πλέον ότι πολύ δύσκολα θα μπορεί να περιμένει νίκη από γυναίκα, καθώς Σάρα και Ελισάβετ, είναι πολύ καλύτερες απ’ τη Λάουρα.

Θρίλερ για 2 στην ψηφοφορία αποχώρησης - Η ψήφος του Κοκκινάκη που καταδίκασε την ομάδα του

Οι διάσημοι το γνωρίζουν αυτό, γι’ αυτό και τα νεύρα όπως θα φανεί και στο σημερινό επεισόδιο είναι κάτι παραπάνω από τεντωμένα.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Ευρυδίκη πάει να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ. Αν αποχωρήσει από το παιχνίδι θα είναι η μοναδική παίκτρια που αποχωρεί έχοντας σε όλα τα προηγούμενα συμβούλια μόνο μια ψήφο. Και αυτή στο πρώτο συμβούλιο από την Μαριάννα Καλλέργη. Δείτε αναλυτικά τις ψήφους των διασήμων στα 4 πρώτα συμβούλια.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Η Βαλαβάνη απαντάει στον Αγγελόπουλο

Τον έχει γειώσει διαβάστε περισσότερα