Συνέβη κι αυτό! Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης του Survivor που έχει μόνο ήττες;
Βρείτε μας στο

Στο Survivor έχουμε πλέον συνηθίσει να βλέπουμε τους παίκτες να κονταροχτυπιούνται για πρωτιές και υψηλά ποσοστά νικών. Όσοι έχουν απομείνει στον Άγιο Δομήνικο, έχουν ριχτεί για τα καλά στον αγώνα της επιβίωσης, πασχίζοντας να κερδίσουν έπαθλα και –κυρίως- ασυλίες.

Κάπως έτσι οι τηλεθεατές συνήθισαν στα σκληρά παιχνίδια. Στην αρχή του παιχνιδιού, όμως, τα πράγματα υπήρξαν πολύ διαφορετικά. Δεν υπήρχε το σθένος, δεν υπήρχε η πραγματική ανάγκη για νίκη.

Σήμερα, τα ποσοστά νικών των «δυνατών» παικτών ξεπερνούν το 60%. Ο Ντάνος, συγκεκριμένα, μετρά 80 νίκες στους 132 αγώνες στους οποίος έχει συμμετάσχει. Αν το 0% σε ποσοστό νικών σας φαίνεται δύσκολο να το καταφέρει κανείς, πέφτετε έξω! Υπήρξε ένας και μοναδικός παίκτης που κατάφερε να χάσει σε κάθε αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε.

Και όχι, δεν ήταν ούτε η Μαριάννα Καλλέργη, η οποία αποχώρησε πρώτη, ούτε ο «Γίλι». Ήταν… η Ειρήνη Αϊνατζόγλου. Η αδερφή της Ελισάβετ δεν πέτυχε ούτε μία νίκη, κάνοντας μας πλέον να αναρωτιόμαστε αν τα γονίδια έχουν κάνει πάλι το θαύμα τους. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε (στο 8ο επεισόδιο) αγωνίστηκε 8 φορές και ηττήθηκε σε όλους τους γύρους.

Η αδερφή της, Ελισάβετ, έχει πετύχει 39,6% ποσοστό νικών, έχοντας κερδίσει τους 36 από τους 91 αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Συνέβη κι αυτό! Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης του Survivor που έχει μόνο ήττες;