Η Ελλάδα έχασε αλλά το Twitter αποθεώνει ξανά τον Ντάνο! (Pics)

Μαγική εμφάνιση...

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στους Τούρκους και τους Έλληνες στην ελληνοτουρκική μονομαχία του Survivor βρήκε νικητές τους γείτονες με 10 – 7. Αποτέλεσμα απόλυτα λογικό, καθώς οι παίκτες των Τούρκων είναι πολύ πιο γρήγοροι και αθλητικοί από τους δικούς μας και η συγκεκριμένη δοκιμασία τους ευνοούσε. Στο αποψινό παιχνίδι, όλοι περιμέναμε πως θα νικούσαμε. Κάτι που, όμως, δεν έγινε.

Ο Ντάνος πάντως αποθεώθηκε. Μετά την εντυπωσιακή χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στα «θηρία« των Τούρκων, οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας τύπος που… δεν τον πιάνει το μάτι σου, είναι τόσο δυνατός.

Και αυτό γιατί όλοι οι αντίπαλοι του Αγγελόπουλου είναι πιο ψηλοί, πιο δυνατοί και πιο γεροδεμένοι και δείχνουν (πριν το ματς) να έχουν το προβάδισμα.

Παρόλα αυτά, ο κορυφαίος παίκτης της ελληνικής ομάδας κατόρθωσε και πάλι να τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αποδεικνύοντας πως όσοι τον θεωρούν φαβορί για τη νίκη στο ελληνικό Survivor έχουν απόλυτο δίκιο. Παρά την ήττα της Ελλάδας, κανείς δε μπορεί να μην παραδεχτεί τον Ντάνο και να μην του αναγνωρίσει πως ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.

Η κίνησή του μάλιστα, να δώσει το χέρι του και μια αγκαλιά στον Τούρκο αντίπαλό του ο οποίος κατάφερε να τον κερδίσει στο 9 – 9 και να εξασφαλίσει τη νίκη της Τουρκίας, σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τα σχόλια και τα memes στο Twitter το αποδεικνύουν και με το παραπάνω…

Απολαύστε τα καλύτερα της βραδιάς…

Τα χθεσινά ήταν εξίσου απολαυστικά. Ώρα να τα θυμηθούμε…