Βαλαβάνη
Βρείτε μας στο

Το γλέντι Ελλήνων και Τούρκων παικτών του Survivor έβγαλε ειδήσεις. Κάποιες ρομαντικές ψυχές όπως ο Βασάλος και η πυγμάχος απ’ την Τουρκία, αποφάσισαν να το ρίξουν στο σορολόπ και μέσα απ’ τη γλυκιά μυρωδιά του τζατζικιού και του κρεμμυδιού να ερωτευτούν. Κάποιοι άλλοι, πιο πεζοί αποφάσισαν να αφήσουν τους έρωτες και τα σουρόπια και να κάνουν focus στα πιο σημαντικά, όπως είναι το φαγητό. Πρώτη και καλύτερη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία του έδωσε και κατάλαβε (και πολύ καλά έκανε). Όπως αποκάλυψε η ίδια…τσίμπησε κάτι αφού κατάφερε να τσακίσει 4 κομμάτια μουσακά και ό,τι άλλα μεζεκλίκια υπήρχαν εκείνη την ώρα στο τραπέζι.

Και τώρα μεταξύ μας, όποιος και αν ήταν στη θέση της ύστερα από τέτοια πείνα, τα ίδια και χειρότερα θα έκανε. Γι’ αυτό τη χαρήκαμε την Ευρυδίκη. Γιατί είναι ακομπλεξάριστη και έβαλε πάνω απ’ τις κάμερες και την εικόνα της τη μάσα…

Βέβαια, υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα, καθώς μετά το φαγοπότι η αλλαγή της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Δείτε το μυθικό βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή «Ροντέο» για να καταλάβετε τι συνέβη…

Εκτός από την Ευρυδίκη όμως στο ελληνοτουρκικό γλέντι, την παράσταση έκλεψε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός μισθοφόρος.

Ότι ο Κώστας διαθέτει φωνή, καλύτερη και απ’ του Πουλόπουλου, το είχαμε καταλάβει όλοι, ακούγοντάς τον να εκτελεί (κυριολεκτικά) το «Παιδί γενναίο» του Κωνσταντίνου Αργυρού. Όπως αποδείχτηκε όμως στο επεισόδιο της Κυριακής ο Αναγνωστόπουλος, διαθέτει και ανάλογη χορευτική δεινότητα. Την ώρα που ο Φαίδωνας (ίδιος ο ξανθός μάγος στα νιάτα του) ερμήνευε τα άσματά του, ο μισθοφόρος αποφάσισε να σηκωθεί και να ρίξει μια στροφή για να μάθει στα γατάκια τι σημαίνει χορός. Τώρα, βέβαια μη μας ρωτήσετε τι ακριβώς χορός ήταν αυτός που διάλεξε γιατί ούτε η Γκαλένα Βελίκοβα δεν θα μπορούσε να σας λύσει την απορία.

Ήταν κάτι ανάμεσα σε τσιφτετέλι, ζεϊμπέκικο και «βλέπω κύκλους σαν τον Τάκη τον κυριλέ» version . Δείτε και μόνοι σας για να καταλάβετε.