spoilers
Βρείτε μας στο

Όπως αποδεικνύεται, το να αποχωρήσεις από το Survivor δεν σημαίνει και το τέλος της όποιας διασημότητας έχεις καταφέρει να αποκτήσεις. Οι παίκτες που δεν βρίσκονται πια στον Άγιο Δομήνικο, από τη στιγμή που επέστρεψαν στην Ελλάδα δεν έχουν αφήσει ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Και πολύ καλά κάνουν. Ένας από αυτούς και ο Ορέστης Τσανγκ! Ο «Μαχητής» που δεν πρόλαβε να βγει υποψήφιος και… βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, μοιάζει να έχει πιάσει για τα καλά το νόημα από τη στιγμή που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό χάρη στη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Το Survivor, λοιπόν, είναι από μόνο του μια τεράστια διαφήμιση. Για κάποιους, όμως, δεν ήταν αρκετό και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Με ποιον τρόπο; Πληρώνοντας για διαφήμιση και στο Instagram!

Ποιος παίκτης του Survivor το’ χει ρίξει στις… χορηγούμενες διαφημίσεις στο Instagram; (Pic)

Και το πράγμα έχει ως εξής. Βρίσκεσαι στην αρχική σελίδα του Instagram και scrollάρεις για να δεις τα νέα όσων ακολουθείς. Και ξαφνικά βλέπεις μπροστά στου τον Ορέστη Τσανγκ. «Μα εγώ δεν ήξερα καν ότι αυτός έχει Instagram, πώς βρέθηκε στα νέα μου;», σκέφτεσαι. «Βρέθηκε γιατί έκανε τη φωτογραφία του χορηγούμενη διαφήμιση», είναι η απάντηση. Με άλλα λόγια, ο Ορέστης πληρώνει για να είναι παντού. Με το tablet που κέρδισε στο Survivor, ποζάρει χαμογελαστός και γράφει χαρακτηριστικά: «Το tablet των Μαχητών πάει παντού».

Αν και κάτι μας λέει πως πίσω από αυτή τη δημοσίευση βρίσκεται η εταιρεία – χορηγός που μοίρασε τα tablets, ο Ορέστης βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο.

Και μετά οι άλλοι σχολιάζουν τις φωτογραφίσεις της Ειρήνης Κολλιδά…