«Αχ αυτό το βλέμμα σου»: Η Ευρυδίκη αποθεώνει τον Ντάνο 10 μέρες πριν χάσει την εμπιστοσύνη της (Vid)
Βρείτε μας στο

Όσο το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του και το ενδιαφέρον κορυφώνεται τόσο θα μεγαλώνει και η προσπάθεια του ΣΚΑΪ να διαφυλάξει το προϊόν του. Όπως θα παρατηρήσατε και εσείς τα spoilers πλέον έχουν μειωθεί και ακόμα και αυτά που βγαίνουν τις περισσότερες φορές είναι λάθος. Χθες για παράδειγμα από το μεσημέρι και μετά υπήρχε η φήμη ότι νικητές ήταν οι διάσημοι και ότι αποχώρησε η Σάρα. Η πληροφορία έπαιξε πολύ στα social media και πολλά site την αναπαρήγαγαν. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την περίφημη λίστα των 9. Πολλοί ήταν αυτοί που έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα, μίλησαν για τους πρώτους και τους τελευταίους και για τις εκπλήξεις στη λίστα.

Όπως αποδείχτηκε όμως (και δεν είναι η πρώτη φορά) επειδή στο κομμάτι της ψηφοφορίας δεν εμπλέκεται καθόλου ο ΣΚΑΪ και τα αποτελέσματα δεν περνούν από το κανάλι ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτά κάποιος, δεν υπάρχει καμία αληθινή διαρροή.

Το μεγάλο ψέμα: Πώς η Ευρυδίκη έκανε την ανατροπή και γιατί δεν την ψήφισε ο Ντάνος

Αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν είναι εκτιμήσεις που θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε.

Ποιος είναι ο λιγότερο αγαπητός παίκτης; Η Ευρυδίκη. Άρα αυτή θα είναι τελευταία. Μόνο που στην πράξη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Και ειδικά από τη στιγμή που η ψήφος είναι αρνητική και όχι θετική.

Με λίγα λόγια όσοι δεν συμπαθούν τη Βαλαβάνη, δεν μπορούν να εκφράσουν την…αντιπάθειά τους με την ψήφο τους. Το ίδιο ισχύει και για τις θέσεις της κορυφής. Όσα ακούγονται για τη μάχη στις πρώτες θέσεις είναι εκτιμήσεις και όχι πληροφορίες. Όσο γι’ αυτά που ακούγονται για σπρώξιμο της Βαλαβάνη από τον ΣΚΑΪ είναι όπως μπορείτε να καταλάβετε και εσείς αστειότητες. Ποτέ ένα κανάλι δεν θα ρίσκαρε το κύρος του για ένα παιχνίδι και μάλιστα για κάτι που δεν θα του αποφέρει το παραμικρό. Με την κοινή λογική αν το δει κανείς καταλαβαίνει ότι ακόμα και αν βγει πρώτη η Βαλαβάνη ο ΣΚΑΪ δεν έχει να κερδίσει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Μόνο να χάσει μπορεί, σε επίπεδο εντυπώσεων.

Οπότε η απάντηση στο τι συνέβη χθες και δεν έφυγε η Ευρυδίκη είναι απλή. Η Βαλαβάνη δεν ήταν τελευταία στην ψηφοφορία του κοινού γιατί η λίστα που βγήκε προς τα έξω, δεν ήταν η πραγματική.

Το μεγάλο ψέμα: Πώς η Ευρυδίκη έκανε την ανατροπή και γιατί δεν την ψήφισε ο Ντάνος

Στο άλλο μεγάλο ερώτημα της χθεσινής ημέρας, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα διαδικτυακών αντιδράσεων, γιατί δηλαδή ο Ντάνος δεν ψήφισε την Ευρυδίκη, αλλά τον Μπο, η απάντηση είναι ακόμα πιο απλή.

Οι τέσσερις παίκτες των διασήμων, επειδή όπως είπαν οι ίδιοι πολλές φορές είναι μια παρέα και δεν έχουν κόντρες μεταξύ τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον πιο δίκαιο δρόμο. Να βγουν δηλαδή τρεις προτεινόμενοι (εκτός απ’ τον Ντάνο που είχε ατομική ασυλία) και να πάρει την ευθύνη της αποχώρησης το κοινό. Έτσι ο Μπο και ο Χρανιώτης ψήφισαν την Ευρυδίκη και ο Ντάνος με τη Βαλαβάνη τον Μπο για να ισοβαθμίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει και τρίτος υποψήφιος λόγω της ισοβαθμίας και έτσι κατάφεραν να μπουν όλοι κάτω απ’ την κρίση του τηλεοπτικού κοινού, πράγμα που σύμφωνα με τους ίδιους ήταν και το πιο δίκαιο.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Άρα ο Ντάνος δεν έκανε κάτι πίσω απ’ την πλάτη του Μπο όπως γράφτηκε χθες στο Twitter! Κοινή απόφαση της ομάδας του ήταν και απλώς την ακολούθησε…

Διαβάστε επίσης: Αγνώριστη η Βαλαβάνη: Η απίστευτη αλλαγή της που μπέρδεψε ακόμα και τους ντόπιους