Επιστρέφει: Η νέα εκπομπή-έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1
Βρείτε μας στο

Η φετινή ήταν μια από τις πιο άσχημες τηλεοπτικές σεζόν του Γιώργου Λιάγκα. Το Rising Star το οποίο παρουσίασε και στο οποίο οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 είχαν ποντάρει πολλά (και επενδύσει ακόμα περισσότερα) δεν έκανε τα νούμερα που όλοι περίμεναν και επιθυμούσαν. Βρέθηκε βέβαια απέναντι στον τυφώνα-Survivor που σάρωσε τα πάντα, όμως ακόμα και έτσι θα μπορούσε και έπρεπε να είναι (τουλάχιστον) πιο ανταγωνιστικό και να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο του αντίπαλο.

Και το τηλεπαιχνίδι το οποίο κλήθηκε να παρουσιάσει όμως, το Lucky Room, δεν πήγε καλά και αυτό φάνηκε εκτός απ’ τα νούμερα τηλεθέασης και απ’ τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού.

Επιστρέφει: Η νέα εκπομπή-έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει ένα απ’ τα πιο δυνατά ονόματα του ΑΝΤ1 και το κανάλι είναι αποφασισμένο να τον αξιοποιήσει σε άλλη ζώνη και με άλλο κόνσεπτ που του ταιριάζουν περισσότερο.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι το δυνατό χαρτί του Λιάγκα δεν είναι η παρουσίαση παιχνιδιών και show, αλλά οι συνεντεύξεις και γενικότερα το infotainment. Στον συγκεκριμένο τομέα λοιπόν θα προσπαθήσει να τον αξιοποιήσει ο Γιάννης Λάτσιος, που επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, MARKETING και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Λιάγκα και ένα απ’ τα πρώτα πράγματα που θα κάνει είναι να τον αξιοποιήσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό και για τις δυο πλευρές. Αυτή τη στιγμή τα σενάρια για την εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας τη νέα σεζόν είναι δυο.

Το πρώτο τον θέλει να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι, η οποία αυτή τη στιγμή έχει απενεργοποιηθεί με μια εκπομπή, στο στιλ της καθημερινής του Γιώργου Παπαδάκη, διανθισμένη με πινελιές ψυχαγωγίας…

Επιστρέφει: Η νέα εκπομπή-έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Άλλωστε δεν είναι λίγοι στο κανάλι αυτοί που θεωρούν ότι σε βάθος χρόνου ο Λιάγκας θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του Γιώργου Παπαδάκη, όταν αποφασίσει να εγκαταλείψει την ζώνη που ανέδειξε και τον ανέδειξε.

Το δεύτερο σενάριο το οποίο ακούγεται πολύ έντονα είναι ότι ο Λιάγκας θα αναλάβει την εκπομπή που του ταιριάζει ίσως περισσότερο από κάθε άλλη. Ένα βραδινό talk show σαν αυτό που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με διάσημους καλεσμένους που θα ανακρίνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Το συγκεκριμένο σενάριο προβλέπει την μεταπήδηση του Αρναούτογλου σε νέο πόστο. Στην παρουσίαση του reality που θα έχει του χρόνου ο ΑΝΤ1.

Πρόκειται για τη Φάρμα ή ένα κόνσπετ στα πρότυπα του Survivor με διάσημους παίκτες και σκληρές δοκιμασίες. Όπως και να ‘χει, όποιο απ’ τα δυο κόνσεπτ και αν επιλεγεί θα είναι κάτι διαφορετικό απ’ όσα έχουμε ήδη δει από τον Γιώργο Λιάγκα και σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

 

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»