20 φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου εκτός Survivor που δικαιολογούν την… παράνοια των γυναικών (Pics)
Βρείτε μας στο

Μετά από ένα διάστημα στο οποίο το παιχνίδι είχε κάνει κοιλιά καθώς έλειπαν οι ανατροπές και οι συγκινήσεις, το Survivor βρίσκει ξανά απόψε τον καλό του εαυτό, αφού ήταν, είναι και θα είναι το παιχνίδι των μεγάλων εκπλήξεων. Και οι παίκτες των δυο ομάδων οι οποίοι θα μονομαχήσουν σήμερα για το έπαθλο της ασυλίας, το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουν δυο νέα, που σίγουρα δεν τα περιμένουν. Το πρώτο έχει να κάνει με την αποχώρηση, η οποία δεν θα είναι μια σήμερα, αλλά δυο. Αυτή θα είναι η πρώτη ανατροπή.

Δυο παίκτες της ηττημένης ομάδας θα αποχαιρετίσουν τους συμπαίκτες τους και τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα…

Ανατροπή στην ανατροπή: Αυτή είναι η δεύτερη έκπληξη που περιμένει τους παίκτες απόψε

Όπως θα έχετε καταλάβει και εσείς, η μάχη των trolls και των spoilers συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Σε αυτό που συμφωνούν σχεδόν όλοι είναι ότι νικητές της βραδιάς θα είναι οι διάσημοι οι οποίοι θα παραμείνουν με τρεις παίκτες, τον Αγγελόπουλο, τον Χρανιώτη και τη Βαλαβάνη.

Για τα ονόματα των παικτών που θα αποχωρήσουν από τους μαχητές όμως έχουν γραφτεί και ακουστεί τα πάντα: Σπαλιάρας, Σάρα, Βασάλος μέχρι και ο μισθοφόρος. Και αυτό γιατί τα περισσότερα απ’ όσα διαβάζετε είναι εκτιμήσεις και όχι πληροφορίες και φυσικά επειδή πολλά από αυτά βγαίνουν επίτηδες από τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για να πλήξουν την αξιοπιστία των spoilers και να προφυλάξουν το προϊόν τους. Ακόμα και οι… πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για την περίφημη λίστα με την κατάταξη των παικτών ύστερα από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό φάνηκε με την αποχώρηση του Μπο, ενώ όλοι έδιναν τελευταία τη Βαλαβάνη.

Η δεύτερη ανατροπή έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού, που αλλάζει. Με τις 2 ομάδες να μένουν με 3 παίκτες η κάθε μία και την τελική φάση του Survivor να είναι προ των πυλών, έρχεται η ώρα που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

παίκτες

Οι μαχητές και οι διάσημοι αφήνουν τις ομάδες τους και παίζουν πλέον ο καθένας για τον εαυτό του, χωρίς συμμαχίες ή βοήθειες.

Το παιχνίδι αλλάζει και μπαίνει στην πιο συναρπαστική φάση του. Το τρέιλερ δίνει μια μικρή γεύση όσων θα δούμε το βράδυ…

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)