Τι θα συμβεί με τον Ντάνο αν χάσουν οι διάσημοι και πάρει ασυλία η Ευρυδίκη
Βρείτε μας στο

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε αυτό που ελάχιστοι περίμεναν. Ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει ακόμα ατομικό, αλλά ο παίκτης των διασήμων που θα παραμείνει (Ντάνος) θα κληθεί να ανέβει έναν Γολγοθά. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο ξεχωριστά με αποτέλεσμα να πρέπει να τα βάλει με 4 μαχητές. Τέσσερις εναντίον ενός δηλαδή. Πολλοί θεώρησαν τη συγκεκριμένη απόφαση άδικη και μάλιστα μίλησαν για στοχοποίηση του Ντάνου από την πλευρά της παραγωγής…

Το σκεπτικό τους απλό. Πίστεψαν ότι αν οι διάσημοι χάσουν στο επόμενο αγώνισμα (που είναι και το πιο λογικό) και η Ευρυδίκη κερδίσει την ατομική ασυλία (το έχει κάνει άλλες τρεις φορές) τότε η λογική λέει ότι ο Ντάνος αποχωρεί από παιχνίδι…

Τι θα συμβεί με τον Ντάνο αν χάσουν οι διάσημοι και πάρει ασυλία η Ευρυδίκη

Μπορεί να το λέει αυτό η λογική, δεν το λέει όμως το Survivor.

Σύμφωνα με τους κανόνες του σε περίπτωση που μείνουν σε μια ομάδα δυο παίκτες, τότε ΔΕΝ υπάρχει ατομική ασυλία.

Με λίγα λόγια έγινε ένας ολόκληρος χαμός για το τίποτα, αφού περίπτωση να αποχωρήσει ο Αγγελόπουλος δεν υπάρχει. Αν στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας χάσουν οι διάσημοι, τότε αυτομάτως, χωρίς ατομική ασυλία, χωρίς ψηφοφορία αποχωρεί από το νησί η Ευρυδίκη βάσει της λίστας με την κατάταξη των παικτών, που διαμορφώθηκε μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού. Άρα η μόνη που ανησυχεί είναι η Ευρυδίκη. Ο Ντάνος έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στην επόμενη φάση, όπου το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

Τα 7 κορυφαία βίντεο του Rodeo για το Survivor

Και ενώ η κουβέντα για τη συνέχεια του παιχνιδιού που μπαίνει στην τελική του ευθεία έχει ανάψει τα βιντεάκια του Rodeo με πρωταγωνιστές τους ήρωες του Survivor κάνουν θραύση.

Ειδικά εκείνα με τον Ντάνο, την Ευρυδίκη και τον μισθοφόρο, σπάνε ταμεία. Δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί…

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»