Βρείτε μας στο

«Έχω ένα φίλο που έχει έναν γνωστό στην παραγωγή του Survivor και μου τα λέει όλα». Πείτε την αλήθεια. Αυτή την ατάκα πρέπει να την έχετε ακούσει πάνω από 100 φορές τους τελευταίους μήνες. Όλοι ξέρουν τα πάντα για τις εξελίξεις στο Survivor από «αξιόπιστη πηγή». Ξέρουν ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν, τη λίστα με την κατάταξη των παικτών ύστερα από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, ποιοι θα περάσουν στα ημιτελικά και στον τελικό και φυσικά, ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, που θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Φυσικά από το πάρτι των έγκυρων πληροφοριών και των spoiler δεν θα μπορούσαν να λείπουν τηλεοπτικές εκπομπές και site.

παίκτης

Άρθρα επί άρθρων, εκπομπές επί εκπομπών για το ποιοι αποχωρούν και ποιοι έχουν πάρει ήδη το δρόμο του γυρισμού για την Ελλάδα, εγκαταλείποντας τον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι». Ειδικά όταν απέναντί σου έχεις ένα κανάλι αποφασισμένο να προστατέψει το προϊόν του και να απαντήσει στα spoiler με το ίδιο νόμισμα. Όπως και έγινε στην τελευταία αποχώρηση. Ο ΣΚΑΪ κατάφερε να κάνει πάρτι και να δει τους…σποιλεράδες να πηγαίνουν κουβά με το πιο απλό κόλπο του κόσμου. Όχι μόνο δεν σταμάτησε τις διαρροές, αλλά…τις ενίσχυσε κιόλας: «Θα έχουμε διπλή αποχώρηση», «Φεύγει ο Σπαλιάρας», «Θα είναι προτεινόμενος και ο Βασάλος, παίζει και του μισθοφόρου» είναι μερικές μόνο από τις… πληροφορίες που άφησε να βγουν προς τα έξω. Το τυράκι μπήκε στη φάκα και τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάστηκαν.

Το αποτέλεσμα; Δείτε και μόνοι σας τι σημαίνει «δεν πιάνω ούτε τον λήγοντα» στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή Ροντέο. Δείτε τι έλεγαν στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι θα συμβεί στο Survivor και τι έγινε στην πραγματικότητα…