Η ψήφος-έκπληξη του Ντάνου στο πιο ανατρεπτικό συμβούλιο από την αρχή του Survivor
Βρείτε μας στο

Το survivor έχει μπει στην τελική ευθεία και η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει. Πριν γίνει αυτό όμως πρέπει να αποχωρήσουν αρκετοί ακόμα παίκτες, από τους…παλιούς διάσημους και μαχητές. Έτσι, μετά τα (χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον) ατομικά αγωνίσματα επάθλου έρχεται η ώρα του αγωνίσματος ασυλίας και του συμβουλίου του νησιού, το οποίο ανατρέπει τα πάντα. Γιατί εκεί, όσα ίσχυαν μέχρι τώρα, με την ψηφοφορία μιας εκ των δυο ομάδων, πλέον αλλάζουν. Ομάδες δεν υπάρχουν πια. Μια ψήφος πλέον αρκεί για να φέρει τα πάνω-κάτω και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι ψηφίζουν τον παίκτη που επιθυμούν να αποχωρήσει, αυτή τη φορά όμως δεν επιλέγουν τον πιο αδύναμο…

Σπαλιάρα

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Σπαλιάρας, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, κερδίζοντας τον τίτλο του παίκτη που έχει προταθεί περισσότερες φορές από την αρχή του Survivor (έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Ντάνο) είναι σχεδόν βέβαιο ότι για πρώτη φορά δεν θα πάρει καμία ψήφο…

Γιατί; Γιατί όλοι τον θεωρούν αδύναμο παίκτη, δεν νιώθουν ότι τους απειλεί και έτσι δεν έχουν (πλέον) κανέναν λόγο να τον ψηφίσουν. Αντίθετα εκείνος που φαίνεται ότι θα βρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες στη θέση του προτεινόμενου είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς τα κουκιά στο συμβούλιο είναι λίγο πολύ μετρημένα. Αν βγάλουμε από την εξίσωση τον Σπαλιάρα ο οποίος μπορεί και να προτιμήσει μισθοφόρο ή Βαλαβάνη (και τη Σάρα, η οποία ίσως επιλέξει Σπαλιάρα) οι υπόλοιποι πρώην μαχητές είναι δεδομένο ότι θα ψηφίσουν Ντάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έτσι, αν ο Αγγελόπουλος δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ατομική ασυλία, θα είναι ο πρώτος προτεινόμενος, χωρίς φυσικά να υπάρχει καμιά περίπτωση να αποχωρήσει.

παίκτης

Αυτό, οι περισσότεροι τηλεθεατές του Survivor, το ‘χουν καταλάβει και το περιμένουν…

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει ακόμα είναι τι θα ψηφίσει ο ίδιος ο Αγγελόπουλος στο συμβούλιο. Όπως όλα δείχνουν είναι η δεύτερη φορά που ο Ντάνος δεν θα ψηφίσει με αγωνιστικά κριτήρια (μετά την ψήφο στον Χανταμπάκη).

Η Βαλαβάνη, η Σάρα και ο Σπαλιάρας είναι σίγουρα εκτός για ευνόητους λόγους, οπότε μένει η Αγία Τριάδα των μαχητών. Ο Ντάνος, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν αντιληφθεί τι περίπου συμβαίνει έξω και ποιους παίκτες συμπαθεί ο κόσμος, ξέρει ότι η ψήφος στον Μάριο (που υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν η Νο1 επιλογή του) δεν θα έχει νόημα, καθώς ο Κύπριος είναι ψηλά στην προτίμηση του κόσμου (ειδικά στην Κύπρο) γι’ αυτό η λογική λέει ότι θα επιλέξει έναν απ’ τους άλλους δυο. Βασάλο ή μισθοφόρο, με πρώτο φαβορί τον Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σε μια πιθανή αναμέτρηση με τον Ντάνο (αν είναι αυτοί οι δυο προτεινόμενοι) είναι βέβαιο ότι θα χάσει. Αντίθετα μια πιθανή αναμέτρηση με τον Μάριο θα ήτα ντέρμπι και ο Ντάνος δεν έχει κανέναν λόγο να την επιθυμεί τόσο νωρίς.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Ο Αγγελόπουλος εκτός από καλός παίκτης στα αγωνίσματα, έχει εξαιρετική αντίληψη της ψυχολογίας του κοινού και των προτιμήσεών του και αυτό θα φανεί και στην αυριανή ψηφοφορία! Γιατί πλέον στο Survivor μετράει περισσότερο η στρατηγική και λιγότερο η δύναμη…