Ντέρμπι ο τελικός: Τα ποσοστά των παικτών και τα ασύλληπτα νούμερα του Survivor
Βρείτε μας στο

Ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του Survivor βλέποντας τον χθεσινό ημιτελικό σκέφτηκαν ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να μην είχε γίνει ποτέ όλο αυτό. Θα ήταν προτιμότερο, το παιχνίδι να τελείωνε εκεί που ξεκίνησε (Άγιο Δομίνικο) με τον τρόπο που όλοι μάθαμε (αγωνίσματα).

Το χθεσινό live ήταν αμήχανο, κουραστικό και πολύ μακριά από το πνεύμα του Survivor. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του Μάριου, ο οποίος είπε ότι το Survivor άλλαξε τη νεολαία, η οποία πηγαίνει στις αλάνες και παίζει σαν τους μαχητές και τους διάσημους, οι συνεχείς υποκλίσεις του Ντάνου και οι υπόλοιπες αμήχανες στιγμές μόνο κακό έκαναν σε ένα παιχνίδι που έκλεψε φέτος την παράσταση.

Παρόλα αυτά, η τηλεθέαση συνέχισε να χτυπάει κόκκινο, αγγίζοντας το ασύλληπτο 78% σε τέταρτο. Πράγμα που σημαίνει ότι στον σημερινό τελικό ένα ποσοστό της τάξης του 85% είναι πάρα πολύ πιθανό…

Μιλάμε για νούμερα που δεν έχουμε δει ούτε στο Euro 2004 όταν η εθνική ποδοσφαίρου είχε κάνει το θαύμα των θαυμάτων…

Η αγωνία για τον τελικό νικητή παραμένει μεγάλη και όπως όλα δείχνουν και η αποψινή αναμέτρηση, ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο θα είναι ντέρμπι. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα ποσοστά των παικτών στον προημιτελικό και τον ημιτελικό, αλλά ακούγεται έντονα, ότι ο Βασάλος έκανε περίπατο με τον μισθοφόρο, με ποσοστό που ξεπέρασε το 60%, ενώ στον ημιτελικό το ποσοστό του ήταν λίγο πάνω από 15%.

Την ίδια ώρα σε όλα τα poll των μεγάλων σελίδων της χώρας, (σε δείγμα άνω των 30.000 ατόμων) ο Αγγελόπουλος προηγείται του Μάριου με ποσοστό που αγγίζει το 67%. Μόνο που υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια εδώ. Ότι αυτό θα ήταν πάνω κάτω το ποσοστό του Ντάνου, αν δεν ήταν και η Κύπρος στο παιχνίδι. Οι κουμπάροι αναμένεται να στηρίξουν μαζικά τον Μάριο και να κάνουν την αναμέτρηση ντέρμπι.

Ντέρμπι που όμως έχει ξεκάθαρο φαβορί. Τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

ΥΓ Και χθες οι χρήστες του Twitter έδωσαν ρέστα. Ανακάλυψαν τον σωσία του μπαμπά Βασάλου

Ντέρμπι ο τελικός: Τα ποσοστά των παικτών και τα ασύλληπτα νούμερα του Survivor

Στάθηκαν στο πλευρό των τριών παικτών…

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Ντέρμπι ο τελικός: Τα ποσοστά των παικτών και τα ασύλληπτα νούμερα του Survivor

Και θυμήθηκαν τα καλύτερα του Survivor…