Βρείτε μας στο

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μιλώντας το πρωί στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε και άλλες παραγωγές που θα προσπαθήσουν να…ακολουθήσουν τα βήματα του Survivor, φωτογραφίζοντας το πολυαναμενόμενο «Survival Secrets» του «Ε».

Για το νέο πρότζεκτ του καναλιού του Περιστερίου καθημερινά βγαίνει και μια νέα είδηση, η οποία συντηρεί την κουβέντα για το «Survival», το οποίο έχει ήδη γίνει πρώτο trend στο Twitter.

Το κοινό, που πέρασε αξέχαστες στιγμές με το φετινό Star Academy περιμένει με κομμένη την ανάσα το «Survival» για να μάθει αν θα δικαιωθούν οι πολύ υψηλές προσδοκίες του.

Η τελευταία πληροφορία που ακούγεται πολύ έντονα αυτές τις ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, είναι ότι το κανάλι προσανατολίζεται σε ένα «χτύπημα» που θα συζητηθεί.

Ενώ όλοι πιστεύουν ότι ο Σόμμερ θα είναι ο παρουσιαστής (αφού ο διακαής πόθος των ανθρώπων του “Ε”, Πέτρος Κωστόπουλος, δεν μοιάζει θετικός), δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Ακούγεται λοιπόν ότι για να έχει άρωμα Survivor το Survival, τα στελέχη του «Ε» θέλουν για τη θέση της παρουσιάστριας την Ειρήνη Κολιδά. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το όνομα της παίκτριας των μαχητών είχε παίξει πολύ έντονα και για το «Survivor Panorama» πριν ακόμα κλείσει η Ελεονώρα Μελέτη στον ΣΚΑΪ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μαζί με τα «Παραπολιτικά» περιοδικό με την υπογραφή της Ειρήνης Κολιδά (το προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής της, τα μυστικά της διατροφής της κλπ) το οποίο μαντέψτε πώς λεγόταν…

Ναι, πολύ σωστά μαντέψατε! Survival Secrets λεγόταν και αυτό! Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Παίκτρια του Survivor υποψήφια για παρουσιάστρια του Survival (Pics)

Και ενώ οι φήμες για την Ειρήνη Κολιδά φουντώνουν, από χθες κυκλοφόρησε και έχει ήδη γίνει viral το…δεύτερο τρέιλερ του Survival που ίσως δίνει την απάντηση για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής! Απολαύστε το…