Ο αγαπημένος του Twitter: Ο νέος Σπαλιάρας που θέλουν και στο Survival και στο Survivor 2 (Vid)
Βρείτε μας στο

Το Survivor έδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι για να επιτύχει ένα reality, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται, είναι σωστή επιλογή παικτών. Και εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι στον ΣΚΑΪ σε αυτόν τον τομέα πήραν δέκα με τόνο.

Η επιλογή των παικτών, τόσο στην ομάδα των διασήμων, όσο και στους μαχητές υπήρξε υποδειγματική.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το κανάλι του Φαλήρου όμως. Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι οι τηλεθεατές στο επόμενο survivor θα ψάχνουν εναγωνίως τον νέο Ντάνο και τον νέο Σπαλιάρα και οι συγκρίσεις με τους παίκτες του Survivor 1, θα είναι αναπόφευκτες.

Ο αγαπημένος του Twitter: Ο νέος Σπαλιάρας που θέλουν και στο Survival και στο Survivor 2 (Vid)

Γι’ αυτό και περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν. Την ώρα μάλιστα που ο ΑΝΤ1 μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με τους «Νομάδες» και το «Ε» κάνει τη δική του προσπάθεια με το Survival.

Όπως είναι λογικό με 3 κανάλια να ψάχνουν διάσημους για τα παιχνίδια τους, ήταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα διασταυρωθούν τα ξίφη τους. Έτσι συνέβη και με το Survivor και το Survival.

Οι άνθρωποι της παραγωγής των δυο reality επιθυμούν διακαώς ένα πρόσωπο που κάνει (ειδικά στο Twitter) γκελ μεγαλύτερο και απ’ τον Σπαλιάρα. Σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση γίνεται ένας μικρός χαμός από τιτιβίσματα, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν τη…μεστή φωνή του και το…επιβλητικό του ύφος. Μιλάμε για διαδικτυακό προσκύνημα στο μεγαλείο του ανδρός. Ποιος είναι;

Μα φυσικά ο Άνθιμος Ανανιάδης τον οποίο θέλουν και στο Survivor και στο Survival, καθώς γνωρίζουν ότι όποιος αποσπάσει το «ναι» του θα έχει κερδίσει τη μάχη των Social Media.

Ο αγαπημένος του Twitter: Ο νέος Σπαλιάρας που θέλουν και στο Survival και στο Survivor 2 (Vid)

Θυμηθείτε τι γινόταν με τον Σπαλιάρα φέτος (ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού) και θα καταλάβετε προς τι η πρεμούρα να τον κλείσουν.

Ακόμα και αν δεν συμπαθείς τον Ανανιάδη, η παρουσία του σε ένα reality επιβίωσης, είναι λόγος για να το δεις. Υπάρχει πιο cult σκηνή, να είναι μαζεμένοι οι πεινασμένοι συμπαίκτες του και ο Άνθιμος να τους αναλύει με αυτή τη βαθιά, αισθησιακή φωνή του, την αξία της καρύδας και του φακόρυζου; Δυστυχώς για τους αναρίθμητους θαυμαστές του, ακόμα δεν έχει απαντήσει θετικά, όμως το πρέσινγκ απ’ τα 2 κανάλια συνεχίζεται. Το «Ε» μάλιστα για να του δείξει ότι επιθυμεί διακαώς τη συνεργασία μαζί του, τον είχε ως guest κριτή στο Star Academy πριν από δυο εβδομάδες.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, όπως θα δείτε και στο βίντεο της εκπομπής «Ροντέο»: