10 λόγοι για τους οποίους αν μπει στο Survivor ο Ογκουνσότο θα παίζει χωρίς αντίπαλο
Βρείτε μας στο
EXTRAS

10 λόγοι για τους οποίους αν μπει στο Survivor ο Ογκουνσότο θα παίζει χωρίς αντίπαλο

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο κατέθεσε δήλωση συμμετοχής στο Survivor και όλοι μας εκλιπαρούμε να γίνει δεκτή, αν και- μεταξύ μας- αυτό θα ήταν μια τεράστια αδικία για όλους τους υπόλοιπους παίκτες…

Είναι από τα πράγματα που σε κάνουν να πιστεύεις πως πράγματι υπάρχει Θεός: ο Πατρικ Ογκουνσότο δήλωσε συμμετοχή για το Survivor 2 εδώ και δύο μέρες κι από προχθές το «Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω» έχει μετατραπεί σε δεύτερο «καλημέρα» για την πλειονότητα των Ελλήνων, οι οποίοι εύχονται ο αγαπημένος τους ποδοσφαιριστής να μπει στο παιχνίδι.

Βέβαια, για να διατηρηθούμε στο ίδιο θρησκευτικό πλαίσιο, αν γίνει δεκτή η αίτηση του 34χερονου ποδοσφαιριστή, τότε θα είναι σα να κλέβουμε εκκλησία, καθώς αποκλείεται να υπάρξει κάποιος παίκτης που θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στον Πάτρικ και το μεγάλο βραβείο.

10 λόγοι για τους οποίους αν μπει στο Survivor ο Ογκουνσότο θα παίζει χωρίς αντίπαλο

Γιατί, βλέπετε, υπάρχουν 10 πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οποίους δε γίνεται να χάσει…

1) Έχει διαπρέψει στον Εργοτέλη: Ως εκ τούτου, και με δεδομένο το όνομα της ομάδας- «Εργοτέλης»: αυτός που έχει σκοπό του να παράγει έργο (έργον+ τέλος= σκοπός)- ο Πάτρικ δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στο Survivor χωρίς σκοπό. Το έχουμε δει το έργο: θα κερδίσει…

2) Μιλάει καλύτερα ελληνικά από τον Ντάνο: Καλός, χρυσός, ακόμα και άγιος (με τόσα σταυροκοπήματα που έριξε στο παιχνίδι, λογικά θ’ αγιοποιηθεί οσονούπω) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως κάθε φορά που πάλευε να μιλήσει ελληνικά ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη αυταναφλεγόταν.

Ο Ογκουνσότο, από την άλλη, τις φορές που αποφασίζει να δώσει γαλανόλευκη διάλεξη, ακόμα και ο Ζουράρις βγάζει το πουκάμισό του και παίρνει κάμψεις. Πάτρικ > Ντάνος, λοιπόν.

140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s

Και δεν έχει «Πώς γκένειν ατό;».

3) Είναι κανονικός Διάσημος κι όχι «γιαλαντζί»: Ο Αγγελόπουλος κατέληξε δια της τεθλασμένης στους Διάσημους, όμως ο Πάτρικ είναι πιο famous κι από τον Mister Εθνικά Μπούτια. Αν δε μας πιστεύετε, πληκτρολογήστε στην αναζήτηση της Google «Πάτρικ Ογκουν…» και θα δείτε ότι η πρώτη επιλογή που σας εμφανίζει είναι «Πάτρικ Ογκουνσότο».

4) Κατάγεται από μεγαλύτερο νησί από τον Ντάνο: Δεν έχουμε τίποτα με την Σκιάθο, όμως μπροστά στην Κρήτη- από άποψη μεγέθους- δεν πιάνει μία. Ο Πάτρικ, όπως λέει και ο ίδιος, λέγεται «Γιώργης Βρέντζος» και είναι από τα Ανώγεια. Φανταστείτε, λοιπόν, τι έρεισμα έχει στο νησί και τι χαμούλη θα κάνει στις ψηφοφορίες.

5) Θα τον ψηφίσουν και οι Νιγηριανοί: Ναι μεν ο Ογκουνσότο είναι από την Κρήτη, όμως έχει μακρινές, απότιστες ρίζες στη Νιγηρία. Έτσι, οι πρώην συμπατριώτες του (που σύμφωνα μ’ επίσημα στατιστικά βλέπουν τα ελληνικά ριάλιτι πιο φανατικά κι από τους Κύπριους) θα είναι με το χέρι στο κινητό για να στείλουν μήνυμα άμα βγει ποτέ προτεινόμενος. Άντε να κάνεις κλίκα Χανταμπάκη εναντίον του, μετά…

6) Το όνομά του μαρτυρά πως είναι μάγος της στρατηγικής: Πα-τρίκ. Πράγμα που σημαίνει πως ο Ογκουνσότο έχει απειράριθμα τρικ κατά νου πριν μπει στο παιχνίδι, τα οποία θα χρησιμοποιήσει με στόχο να πάθουν οι υπόλοιποι παίκτες Πατατράκ Ογκουνσότο μόλις τον αντιμετωπίσουν.

10 λόγοι για τους οποίους αν μπει στο Survivor ο Ογκουνσότο θα παίζει χωρίς αντίπαλο

7) Θα μείνει ίδιος κι απαράλλαχτος από την αρχή μέχρι το τέλος: Θυμάστε τι έγινε με τους παίκτες του Survivor 1, έτσι; Όλοι τους θύμιζαν από ένα σημείο και μετά αντεστραμμένες εκδοχές του Μάικλ Τζάκσον: μπήκαν λευκοί στο παιχνίδι και βγήκαν κατάμαυροι.

Ο Ογκουνσότο, όμως, διαθέτει φυσικό μαύρισμα. Επομένως, όσο και να εκτεθεί στον ήλιο του Άγιου Δομήνικου, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Οι τηλεθεατές εκτιμούν αυτούς που δεν γίνονται κάτι άλλο απ’ αυτό που ήταν στην αρχή του παιχνιδιού…

8) Δεν πρόκειται να πεινάσει ποτέ: Ως αυθεντικός γκολτζής ο Πάτρικ διατηρεί ερωτική σχέση με τα δίχτυα. Λόγω αυτής της ιδιόμορφης «επαφής» που έχει μαζί τους, δε θα χρειαστεί να τη βγάζει με καρύδες και να λιμοκτονεί στο παιχνίδι- θα ρίξει δίχτυα και θα πιάσει φρέσκα ψαράκια στο νερό.

Επομένως, πάντα θα ’χει δυνάμεις στ’ αγωνίσματα και θα παίρνει σωρηδόν τις ασυλίες, καθώς όταν οι υπόλοιποι θα ζαλίζονται από την ασιτία πριν τις δοκιμασίες, αυτός θα έχει τελειώσει μόλις την 3η συναγρίδα του.

9) Είναι ένας Διάσημος Μαχητής- το απόλυτο υπερόπλο: Είναι ποδοσφαιριστής, και μάλιστα καλύτερος του Ντάνου, έχει τρέλα μεγαλύτερη από τον Μάριο- Πρίαμο Ιωαννίδη, διαθέτει το σώμα του Βασάλου και είναι και πρώην μισθοφόρος (έχει παίξει σ’ Εργοτέλη, ΟΦΗ, Πανηλειακό, ΚΒΚ Βέστερλο, ΑΠΟΕΛ, Ουάρι Γουλβς ΦΚ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και άλλες).

Εν ολίγοις, όλα τα χαρακτηριστικά των 4 φιναλίστ του πρώτου Survivor «συγκατοικούν» σ’ έναν μόνο παίχτη. Και πώς να το χάσει, λοιπόν;

10) Είναι πιο γλυκός κι από χαριτωμένο μωρό που ’χει πάρει αγκαλιά ένα κουτάβι: Ό,τι και να λέμε, μιλάμε για τον Πάτρικ Ογκουνσότο– τον αθλητή που όλοι οι οπαδοί, ανεξαρτήτως ομάδας, τον γουστάρουν σαν τρελοί και τον πάνε με χίλια (ίσως και με περισσότερα).

Αν κατάφερε να γίνει αγαπητός στους κάφρους της εξέδρας, πιστεύετε πως δε θα κερδίσει τις καρδιές της Σούλας από το Χαϊδάρι, της Νίτσας από τον Εύοσμο και της Μαρίκας από την Κατερίνη;

Ας γελάσουμε επιδεικτικά σαν τον Αναγνωστόπουλο…

10 λόγοι για τους οποίους αν μπει στο Survivor ο Ογκουνσότο θα παίζει χωρίς αντίπαλο