Το 96% κάνει λάθος: Μπορείς να απαντήσεις στην πιο δύσκολη ερώτηση στην ιστορία του «Εκατομμυριούχου»;
Βρείτε μας στο

Θα μπορούσες να είσαι εσύ στη θέση του. Ok, άκυρο δεν θα μπορούσες γιατί για να έφτανες στη θέση του θα έπρεπε πρώτα να είχες απαντήσει σωστά σε όλες τις προηγούμενες ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου».

Καλοκαίρι έχουμε όμως, ας προσποιηθούμε όλοι μαζί ότι το 15γουστο γίνονται θαύματα και όλα μπορούν να συμβούν.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι παίρνεις μέρος στον «Εκατομμυριούχο», κάνεις το τέρας να μοιάζει κουτό μπροστά σου και απαντάς σωστά σε όλες τις ερωτήσεις που σου κάνει.

Και ενώ όλοι σε αποθεώνουν και λένε ότι είσαι πιο έξυπνος και από τον Κίμωνα Κουλούρη φτάνει η μεγάλη στιγμή…

Η στιγμή της τελευταίας ερώτησης! Η στιγμή που θα κρίνει αν θα κερδίσεις ή όχι 50 ολόκληρα εκατομμύρια δραχμές (επειδή είναι μαγική χρονιά το 2019 εκτός απ’ το ΠΑΣΟΚ φέρνει και τις δραχμές πίσω).

Και ενώ περιμένεις την πιο δύσκολη ερώτηση που έχει γίνει ποτέ, ξαφνικά βλέπεις τον Ζεβεδαίο μπροστά σου. Όχι, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Αυτό συνέβη στον πρώτο παίκτη του «Εκατομμυριούχου» που κατόρθωσε να φτάσει μέχρι την τελευταία ερώτηση και να διεκδικήσει τα 50 εκατομμύρια.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Η ερώτηση ήταν: «Των παιδιών του Ζεβεδαίου πώς λεγόταν η μητέρα;». Σίγουρα η πιο πονηρή ερώτηση που έχει γίνει ποτέ σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι…

Η ερώτηση που σου κόβει τα πόδια. Γιατί σου φαίνεται απλή, αλλά μόνο απλή δεν είναι. Οι 4 πιθανές απαντήσεις ήταν: Α: Ελισάβετ, Β: Μαγδαληνή Γ: Μάρθα Δ: Σαλώμη. Τίμια και παντελονάτα. Πριν δεις τη σωστή απάντηση. Εσύ τι θα απαντούσες στην ερώτηση που 96 στους 100 κάνουν λάθος;

Θα κέρδιζες τα 50 εκατομμύρια ή θα πήγαινες κουβά; Δώσε την επιλογή σου και μετά τσέκαρε την σωστή απάντηση και δες πόσο σπουδαίος παίκτης (αλλά και γκαντέμης) ήταν ο κύριος που κατόρθωσε να φτάσει ως την τελευταία ερώτηση του «Εκατομμυριούχου».