Survival
Βρείτε μας στο

 Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η παραγωγή του Epsilon για το στήσιμο του σκηνικού  του «Survival Secrets» στην περιοχή της Κουρούτας Πελοποννήσου, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ilialive.gr, ο χώρος στον οποίο θα διεξάγονται τα «συμβούλια» των παικτών δεν θα είναι άλλος από αυτόν του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας.

Στο μέρος έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή των εμποδίων που θα χρησιμοποιηθούν για τα αγωνίσματα, ενώ υπό κατασκευή είναι και ο στίβος μάχης.

Τα αγωνίσματα θα λαμβάνουν χώρα σε μεγάλη αγροτική έκταση απέναντι από το δάσος της Μαραθιάς, με τα συνεργεία να πασχίζουν να προλάβουν να έχουν τα πάντα έτοιμα πριν το τέλος Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, τα χρώματα των δύο ομάδων θα είναι το πράσινο και το κόκκινο.

Όσο για τα αγωνίσματα, ήταν και παραμένουν το μεγάλο στοίχημα της παραγωγής, αλλά και η μεγάλη απορία του κοινού.

Όλοι ξέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός του Survivor έχει ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να κατορθώσει να έχει η παραγωγή του τέτοια ποικιλία αγωνισμάτων.

Πώς λοιπόν ένα μικρό κανάλι όπως το «Ε» θα μπορέσει να συναγωνιστεί το Survivor το οποίο βρίσκεται πολύ μπροστά (και) σε αυτό τον τομέα;

Οι πρώτες εικόνες που έρχονται από την Κουρούτα δεν είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές για το εγχείρημα του «Ε». Οι φωτογραφίες που θα δείτε δεν είναι από μαθητική εκδρομή, ούτε από κέντρο προσκόπων.

Είναι τα αγωνίσματα που θα δούμε σε λίγες μέρες στο Survival. Δείτε και μόνοι σας…

Survival Live: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα αγωνίσματα που στήθηκαν στην Κουρούτα (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ