Το «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει: Πού και πότε θα ξαναδούμε τη σειρά που έκανε ποσοστά Survivor
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει: Πού και πότε θα ξαναδούμε τη σειρά που έκανε ποσοστά Survivor

Μια από τις πιο πετυχημένες κωμικές σειρές ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση...

Όταν τον Φεβρουάριο του 2014 ο Λευτέρης Παπαπέτρου (ο σεναριογράφος, μεταξύ άλλων, του «Είσαι το ταίρι μου» και ο άνθρωπος που έγραψε τα «Εγκλήματα») έβγαζε στον «αέρα» του ΜEGA την τελευταία τηλεοπτική του δουλειά, άπαντες πίστευαν πως θα πάει καλά δεδομένου του δημιουργού του και του καστ που είχε επιλεγεί για την σειρά.

Ωστόσο, το «Κάτω Παρτάλι» δεν πήγε απλώς «καλά», αλλά σάρωσε: τα μηχανάκια της AGB δεν σταματούσαν να γράφουν 60άρια- νούμερα, δηλαδή, που θα μπορούσαν εύκολα να συναγωνιστούν το φετινό Survivor.

Το «Παρτάλι» προβλήθηκε για 2 σεζόν και μέτρησε συνολικά 29 επεισόδια και ο προγραμματισμός έλεγε πως θα υπάρξει και τρίτος κύκλος, που θ’ αποτελείτο από 10 ακόμα επεισόδια. Δυστυχώς για τους απειράριθμους φαν της σειράς, τα οικονομικά προβλήματα του MEGA και η μη καταβολή των οφειλών στους συντελεστές της σειράς οδήγησαν στο ν’ αναβληθεί ο τρίτος κύκλος  επ’ αόριστον.

Το «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει: Πού και πότε θα ξαναδούμε τη σειρά που έκανε ποσοστά Survivor

Επ’ αόριστον, δηλαδή, μέχρι… σήμερα: μπορεί πολλά ανταγωνιστικά κανάλια να «λιγουρεύονταν» τα εξωπραγματικά νούμερα που έκανε το «Παρτάλι» και να σκέφτηκαν ν’ αγοράσουν τα δικαιώματά του, όμως απ’ ό,τι φαίνεται η σειρά θα επιστρέψει «σπίτι» της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, οι ιθύνοντες του MEGA θέλουν να το «αναστήσουν», με διαφορετική, όμως, μορφή: αν οι εξελίξεις στο κανάλι της Μεσογείων είναι θετικές και επαναλειτουργήσει σε φουλ ρυθμούς (όπως ακούγεται), τότε το «Κάτω Παρτάλι» βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα τους.

Οι άνθρωποι του καναλιού έχουν ζητήσει από τον Λευτέρη Παπαπέτρου να γράψει δύο «διευρυμένα» επεισόδια μεγάλης διάρκειας- κάτι σαν τηλεταινίες, δηλαδή- προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιστορία της σειράς και να κλείσουν οι όποιες νοηματικές τρύπες.

Αν, λοιπόν, υπάρξει ευτυχής κατάληξη στην οικονομική περιπέτεια που περνάει το MEGA και οι εργαζόμενοί του, τότε το Μεγάλο Κανάλι θα επιστρέψει στον τομέα της ψυχαγωγίας μ’ ένα… υπερόπλο!

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Το «Κάτω Παρτάλι», άλλωστε, εξακολουθεί να έχει φανατικό και πιστό κοινό…