βλέπουν
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πώς έβλεπαν και πώς βλέπουν πια τον Αντετοκούνμπο οι Έλληνες οπαδοί (Pics)

Στα μάτια του τυφλού οπαδού μπορεί να γκρεμιστεί ένα οικοδόμημα χρόνων σε μία στιγμή

Μία απόφαση μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ειδικά στον τρόπο που σε βλέπουν όλοι αυτοί που ποτέ δεν σε παρακολούθησαν για αυτό που είσαι αλλά γι’ αυτό που θα τους έκανε να αισθάνονται για τον εαυτό τους αυτό που είσαι. Μία τεράστια μερίδα οπαδών, που δεν ξενύχτησε ποτέ να δει ένα παιχνίδι των Μπακς είχε φτιάξει μία εικόνα θεού για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μία εικόνα ενός λυτρωτή που θα τους έβγαζε από την εθνική μπασκετική μιζέρια των τελευταίων ετών. Και θα μπορούσαν έτσι να μπουν στο facebook και στα φόρουμ και να βρίσουν τους Ισπανούς και τους Τούρκους.

Ο μύθος του Γιάννη ενισχυόταν από τον ίδιο και τις δηλώσεις του όλη τη περυσινή χρονιά. Πάντα με μια ελληνική σημαία, ακόμα και στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Πιστός σε κάθε εκδήλωση στην παλιά του γειτονιά, σε τουρνουά 3χ3, σε κάθε φιλανθρωπική διοργάνωση. Βγήκε μπροστά ακόμα και όταν δεν υπήρχε προπονητής στην Εθνική και προσπαθούσε να περάσει ένα θετικό κλίμα μέσα στο οποίο προετοιμάζεται μία ομάδα, η τελευταία του τουρνουά χωρίς κόουτς.

Δημιούργησε προσδοκίες και όνειρα ακόμα και σε αυτούς που τον παρακολουθούσαν επισταμένως, γνωρίζοντας το βιονικό του παρελθόν τα τελευταία χρόνια που δεν έχανε αγώνα. Ειδικά τα δύο τελευταία που ήταν ηγέτης και πρώτος σε λεπτά και όλες τις στατιστικές κατηγορίες των Μπακς. Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Μέχρι που έσκασε η ανακοίνωση του Γιάννη στα social media.

Tότε όλα άλλαξαν. Όχι για όλους. Μόνο γι’ αυτούς που τον έβλεπαν σαν την τελευταία τους ελπίδα να κοκορεύονται για κάτι που δεν έχουν την παραμικρή συμμετοχή αλλά απαιτούν να τους χαρίσει διάκριση. Αυτοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την προσωπικότητα του, να τον κατηγοριοποιήσουν και να προδικάσουν το μέλλον του Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας. Δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ένα απόγευμα. Άλλαξε όλη η οπτική τους προς το πρόσωπό του. Πώς όμως τον βλέπουν πια, μετά την ανακοίνωσή για την απόσυρσή του από το Ευρωμπάσκετ 2017;

Δείτε σε μία σειρά εικόνων το «μετά» της εικόνας που είχαν κάποιοι οπαδοί για τον Γιάννη, πατώντας πάνω στην πρώτη εικόνα που δείχνει το πριν.

Έτσι έβλεπαν πριν και έτσι βλέπουν πλέον τον Αντετοκούνμπο οι Έλληνες φανατικοί οπαδοί

Πώς έβλεπαν και πώς βλέπουν πια τον Αντετοκούνμπο οι Έλληνες οπαδοί (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ