«Μπαμ» στο 90’: Δείτε ποιον πρωτοκλασάτο πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ πάει να κλείσει το «Survival» (Pics)
Βρείτε μας στο

Σχεδόν 20 μέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του πιο πολυσυζητημένου reality επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης. Το Survival πέρασε από σαράντα κύματα, όμως τελικά θα βγει κανονικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 13 Σεπτέμβρη.

Τα γυρίσματα φυσικά θα ξεκινήσουν νωρίτερα για να υπάρχει διαθέσιμο υλικό ώστε να είναι οι άνθρωποι του καναλιού πάντα ένα βήμα πιο μπροστά καθώς τα επεισόδια που θα παρακολουθούν οι τηλεθεατές θα είναι σίγουρα 2 την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για 3 ή 4.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να ξεκινήσουν με 3 επεισόδια και στη συνέχεια ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής να δουν αν θα ανέβουν στα 4 ή θα πέσουν στα 2.

«Μπαμ» στο 90’: Δείτε ποιον πρωτοκλασάτο πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ πάει να κλείσει το «Survival» (Pics)

Τελικά το παιχνίδι δεν θα βγαίνει σε…ώρα Survival καθώς οι άνθρωποι του καναλιού αποφάσισαν ότι πρέπει να ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Ευαγγελάτο, δηλαδή στις 19:50.

Η ομάδα των διασήμων, (η στελέχωση της οποίας θα κρίνει εν πολλοίς και την πορεία του παιχνιδιού) έχει σχεδόν συμπληρώσει το ρόστερ της με τα 10 ονόματα να είναι λίγο πολύ γνωστα.

  1. Ντανιέλ Μπατίστα
  2. Irene Trost
  3. Πηγή Δεβετζή
  4. Τάσος Μπερδέσης
  5. Γιάννης Αϊβάζης
  6. Όλγα Φαρμάκη

      7-8. Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας (Ntroulias Brothers)

  1. Μαρία Ματσούκα
  2. Γιώργος Μανίκας

Η παραγωγή του παιχνιδιού όμως λίγο πριν την έναρξη του reality κυνηγάει ένα ακόμα μεγάλο «μπαμ», θέλοντας εκτός από τον Ντανιέλ Μπατίστα, να βάλει στο παιχνίδι και έναν ακόμα πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή.

Οι υποψήφιοι για την τελευταία θέση είναι δύο. Ο ένας έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και είχε επίσης πρόταση και απ’ το Survivor και ο άλλος σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Και οι δυο έχουν αγωνιστεί στην Εθνική με τον δεύτερο μάλιστα να είναι μέλος της χρυσής φουρνιάς που κατέκτησε το Euro 2004. Ποιοι είναι;

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Παντελής Καφές, οι οποίοι είναι οι εκλεκτοί της παραγωγής για την τελευταία θέση, με το κανάλι να περιμένει διακαώς το «ναι» του Σάλπι καθώς είναι πιο μεγάλο και πιο εμπορικό όνομα από τον Καφέ.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

«Μπαμ» στο 90’: Δείτε ποιον πρωτοκλασάτο πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ πάει να κλείσει το «Survival» (Pics)

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο «νέος Χούτος» του Survival.