Οι 4+1 πιο «σεσημασμένοι» παίκτες που διέλυσαν το ηλεκτρονικό μπασκετάκι! (Vids)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι 4+1 πιο «σεσημασμένοι» παίκτες που διέλυσαν το ηλεκτρονικό μπασκετάκι! (Vids)

Οι τύποι μοιάζουν να έχουν βγει από τα κινούμενα σχέδια. Πραγματικά φαινόμενα...

Τους βλέπεις να στοχεύουν το καλάθι και να εκτελούν από την φαντασιακή γραμμή των βολών χωρίς σταματημό και ξαφνικά, στα αυτιά σου, η ατάκα του Ιωάννου για «τον Σλούκι Λουκ που εκτελεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του» αποκτά επιπλέον νόημα.

Οι τύποι αυτοί πρέπει να είναι τόσο εμμονικοί με το ηλεκτρονικό μπασκετάκι, πρέπει να έχουν περάσει τόσες πολλές ώρες εκεί πέρα που η τεχνική τους έχει γίνει κάτι παραπάνω από απλά καλή.

Εδώ μιλάμε για πραγματικά φαινόμενα του «μπάσκετ»….

Και ας μην μιλάμε για κανονικό μπάσκετ αλλά για εκείνο που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στα μεγάλα εμπορικά κέντρα ή στα πανηγύρια όταν ήμασταν μικροί.

Μπορεί να μην το πιστεύετε, μπορεί να φαίνεται παράλογο να συγκρίνεται η ευστοχία ενός παίκτη σε μια ηλεκτρονική μπασκέτα με την ευστοχία στο… κανονικό μπάσκετ, αλλά αν δείτε τα παρακάτω βιντεάκια ίσως και ν’ αλλάξετε γνώμη.

Γιατί μάλλον δεν υπάρχουν και πολλοί σαν…

Τον κουλ τυπάκο 

Ευστοχεί στη μια βολή μετά την άλλη και το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο, όσο το να βάλει να πιει ένα ποτήρι νερό. Και αφού τρελάνει το μηχάνημα, θα την «κάνει» εξίσου χαλαρός…

Ο κυριούλης – δολοφόνος

Ένας μεσήλικας κυριούλης, χωρίς ίχνος αθλητικού στυλ πάνω του, που τον κοιτάς και σκέφτεσαι ότι αποτελεί την επιτομή του οικογενειάρχη, σωστά;

Οι 4+1 πιο «σεσημασμένοι» παίκτες που διέλυσαν το ηλεκτρονικό μπασκετάκι! (Vids)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Περίπου: τη στιγμή που δυο πιτσιρικάδες υπολογίζουν τις μετρίως μέτριες επιδόσεις τους, εκείνος σκοράρει το ένα καλάθι μετά το άλλο σαν μπασκετικός killer.

Η πιτσιρίκα – φαινόμενο

Ποιος είπε ότι τα κορίτσια δεν ξέρουν μπάσκετ; Όποιος κι αν το ισχυρίζεται,  σίγουρα δεν είχε συναντήσει αυτό το κορίτσι. 114 συνεχόμενα εύστοχα καλάθια έχει η μικρή και αν δεν σταματούσε από μόνη της, ακόμα θα… πυροβολούσε.

Ο ακούραστος…

Ο Ιωάννου θα του έβγαζε σίγουρα αυτό ή κάποιο παρόμοιο παρατσούκλι. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιον που σουτάρει λες και είναι ρομπότ που μόλις το έχουν φουλάρει με ντούρασελ. Πέντε ολόκληρα λεπτά και ο τύπος είναι σαν να έχει μόλις ξεκινήσει…

Και bonus ένας… ζαβολιάρης

To τρέλανε και αυτός το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία πως. Σημασία έχει το αποτέλεσμα…