2 μεγάλες εκπλήξεις: Αυτοί είναι τελικά οι 8 διάσημοι που μπαίνουν στο «Nomads» (Pics)
Βρείτε μας στο

Η ώρα για την πιο ακριβή και πολυσυζητημένη παραγωγή του ΑΝΤ1 έφτασε. Το «Nomads» κάνει σε λίγες μέρες τη μεγάλη του πρεμιέρα και οι προσδοκίες των ανθρώπων του καναλιού είναι τεράστιες.

Το νησί Palawan των Φιλιππίνων περιμένει την ελληνική αποστολή καθώς τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ήδη εκεί, προκειμένου να γνωρίσει το μέρος, αλλά και να ενημερωθεί από τους ανθρώπους της παραγωγής για τις λεπτομέρειες των γυρισμάτων και μέσα στην εβδομάδα φτάνουν και οι παίκτες των τριών ομάδων.

Η τελική αποστολή έχει 2 μεγάλες εκπλήξεις. Η πρώτη έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Διονύση Αλέρτα. Όπως είναι γνωστό, ο Αλέρτας για προσωπικούς λόγους δεν θα ταξιδέψει στις Φιλιππίνες, παρότι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΝΤ1.

2 μεγάλες εκπλήξεις: Αυτοί είναι τελικά οι 8 διάσημοι που μπαίνουν στο «Nomads» (Pics)

Αυτός που θα πάρει τη θέση του είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη το ανακοίνωσε μέσω instagram και ετοιμάζεται να μπει στο reality επιβίωσης.

Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 τη θεωρούσαν το πιο δυνατό χαρτί του παιχνιδιού (για ευνόητους λόγους) και είχαν ποντάρει πολλά στη συμμετοχή της.

Τελικά όμως το φλερτ δεν είχε happy end, καθώς η ίδια επιθυμούσε να γίνει μια ευρύτερη συζήτηση με το κανάλι για τον ρόλο της μετά το παιχνίδι. Επιθυμούσε να μπει δηλαδή, αρκεί να υπήρχε κάποια διασφάλιση απ’ την πλευρά του ΑΝΤ1 ότι θα την αξιοποιούσαν μετά το τέλος των «Νομάδων» σε κάποιο άλλο κόνσεπτ.

Έτσι, δεν θα είναι στην τελική σύνθεση, μαζί με τους υπόλοιπους που τσεκάρουν ήδη τα εισιτήριά τους. Ποιοι είναι αυτοί;

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Μαυρίδης, Αποστολία Ζώη, Νατάσα Καλογρίδη, Όλγα Πηλιάκη, Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαντώ Γαστεράτου και Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε τους στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι