Άλλος άνθρωπος: Ο Περιστερόπουλος των S1ngles άλλαξε ζωή και επάγγελμα (Pics)
Βρείτε μας στο

Οι γυναίκες που δεν έχαναν επεισόδιο της σειράς «Singles» παραδέχτηκαν με μια φωνή ότι ο δεύτερος κύκλος ήταν… αποκάλυψη. Και η αιτία είναι γνωστή: Η εμφάνιση του Νώντα Περιστερόπουλου.

Ήταν την τηλεοπτική σεζόν 2006 – 2007 όταν ο Γιώργος Σεϊταρίδης έκανε την εμφάνισή του στη σειρά και έγραψε τηλεοπτική ιστορία ως το απόλυτο ρεμάλι της μικρή οθόνης. Παρόλα αυτά, οι γυναίκες τον λάτρεψαν. Και αυτόν και τον χαρακτήρα που υποδύθηκε.

Μετά τη συμμετοχή του στην ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα, με τον ίδιο να γνωρίζει και να παντρεύεται σε χρόνο – ρεκόρ την Τουρκάλα ηθοποιό και μοντέλο Τουχτσέ Καζάζ, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα.  Εκείνη, μάλιστα, είχε αλλάξει μέχρι και θρησκεία για χάρη του.

Μόλις χώρισαν, στη ζωή του μπήκε η Αποστολία Ζώη και οι θαυμάστριές του απογοητεύτηκαν ξανά. Ούτε αυτή η σχέση, όμως, έμελλε να κρατήσει.

Σήμερα, ο Γιώργος Σεϊταρίδης είναι φρεσκοπαντρεμένος με τη νέα του αγαπημένη, Όλγα, -επίσης ηθοποιό- με την οποία ζουν μόνιμα στο Πήλιο. Ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται επαγγελματικά με τη μελισσοκομία…

Όσο για την εμφάνισή του; Στα 42 του χρόνια είναι πράγματι πιο brutal από ποτέ.

Κορίτσια, πώς τον προτιμάτε; Ως Περιστερόπουλο ή ως μελισσοκόμο;