Πήρε ρόλο σε «Vikings» και «Walking Dead»: Ποιος Έλληνας performer θα εμφανιστεί στις 2 υπερπαραγωγές (Pics)
Βρείτε μας στο

Νόμιζες πως τα είχες δει όλα από τον Πάνο Μουζουράκη; Αν ναι, έπεσες έξω, καθώς ο εκκεντρικός coach του «The Voice» αποδεικνύεται πολύ πιο μάχιμος από ό,τι είχαμε τολμήσει να φανταστούμε.

Το ότι ο Πάνος έχει βάλει για τα καλά στόχο τη διεθνή καριέρα δεν είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, μιας και ήδη η συμμετοχή του στο sequel του «Mamma Mia» έχει αρχίσει να συζητιέται στη χώρα μας. Το ίδιο και τα castings από τα οποία πέρασε για να κερδίσει μια θέση στο cast του τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones», με τη συμμετοχή του να θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Πήρε ρόλο σε «Vikings» και «Walking Dead»: Ποιος Έλληνας performer θα εμφανιστεί στις 2 υπερπαραγωγές (Pics)

Να που, όμως, ο καλλιτέχνης δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Μπουρούση για το «Thema People», ο Μουζουράκης ετοιμάζει διπλό χτύπημα μέσα στο 2018 με συμμετοχή – έκπληξη σε δύο υπερπαραγωγές της αμερικανικής τηλεόρασης που έχουν αποκτήσει και στην Ελλάδα φανατικό κοινό. Ο λόγος για τους «Vikings» και το «Walking Dead»!

Μέσα στον Φεβρουάριο, ο ίδιος θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να δοκιμαστεί και εκεί. Πλέον, τα ταξίδια στην Αμερική θα αποτελούν… καθημερινότητα για εκείνον, κάτι που επιβεβαιώνει και η πράσινη κάρτα που βρίσκεται στα χέρια του. Ο βασικός λόγος είναι μερικά ακόμα castings για τη σειρά «Vikings», για την οποία έχει ήδη περάσει από πολλά δοκιμαστικά και βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική επιλογή του ονόματός του.

Αν όλα πάνε καλά, θα τον δούμε να υποδύεται έναν Βάραγγο, δηλαδή έναν Viking από εκείνους που κινήθηκαν ανατολικά, εκχριστιανίστηκαν και έγιναν τελικά μέλη της βυζαντινής φρουράς. Σημαντικό υπέρ του είναι η γνώση της ελληνικής γλώσσας, κυρίως αν σκεφτεί κανείς πως μερικές εβδομάδες πριν, η παραγωγή της σειράς ζητούσε Έλληνες κομπάρσους από το Δουβλίνο, προκειμένου να συμμετέχουν στην υπερπαραγωγή αυτή. Φυσικά, ο δικός του ρόλος αναμένεται να είναι σαφώς μεγαλύτερος.

Και ο Πάνος δεν σταματά εδώ. Επόμενος στόχος: Το «Walking Dead». Ο δαιμόνιος «Μουζού» βάζει πλώρη και για την επιτυχημένη σειρά στην οποία η Ελλάδα εθίστηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Όσο για το πόσο πιθανή είναι τελικά η συμμετοχή του;

Το ταλέντο και την χαρακτηριστική εμφάνιση αποτελούν στοιχεία που σίγουρα διαθέτει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το μοναδικό πράγμα που ίσως τον αγχώνει είναι το γεγονός πως για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του θα πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να μιλά τα αγγλικά… σαν γνήσιος Αμερικανός!

Το μόνο βέβαιο είναι πως τα φόντα για να εντυπωσιάσει στις οντισιόν τα διαθέτει. Μένει να δούμε αν τελικά θα επιλεγεί για τους ρόλους που κυνηγά κάνοντας την ανατροπή και αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν τον σταματά…

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;