Τεστ ανίχνευσης τσιγγούνη: Αυτές είναι οι 10 κινήσεις που δεν θα κάνει ποτέ ένας φραγκοφονιάς
Βρείτε μας στο

Είναι γύρω μας. Έχουν μάθει να κρύβονται γιατί αυτό βολεύει την ιδιοσυγκρασία τους. Έχουν τσέπες, απλά δε θα τους δεις ποτέ να βάζουν τα χέρια τους μέσα να βγάλουν κάτι. Έχουν πορτοφόλια αλλά τα έχουν ραμμένα. Έχουν τους ίδιους κουμπαράδες γουρουνάκια από το γυμνάσιο. Δεν τους έσπασαν ποτέ.

Θεωρητικά είναι μέλη της κοινωνίας μας αλλά στην πραγματικότητα ζουν στο περιθώριο γιατί εκεί μπορούν να κρυφτούν καλύτερα. Τα στρώματά τους είναι λίγο πιο ψηλά στο κρεβάτι σε σχέση με των υπολοίπων. Είναι λόγω των χρημάτων που κρύβουν από κάτω. Σου δίνουν το χέρι απρόθυμα και μετά τη χειραψία ελέγχουν αν έχουν ακομα το ρολόι τους.

Σπαγγοραμμένοι, φραγκοφονιάδες, τσίπηδες, Σκρουτζ, καρμίρηδες, τσιφούτηδες, τσιγγούνηδες, φιλάργυροι. Ο κόσμος έχει πολλά ονόματα για να τους περιγράψει.

Το θέμα είναι πώς θα τους ξεχωρίσεις αν τους γνωρίζεις πρώτη φορά. Ποια είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που κάνουν μόνο αυτοί και δε θα έκανε ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δουλεύει για να βγάζει λεφτά και να τα ξοδεύει. Οχι αλόγιστα, αλλά να τα ξοδεύει.

Στην καθημερινή ζωή αλλά και στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του ο φραγκοφονιάς θα χρειαστεί να ξοδέψει χρήματα. Και εκεί είναι που πρέπει να είσαι παρατηρητικός. Εκεί θα τον αναγνωρίσεις, στις δύσκολες στιγμές του, που θα έλεγε και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Διαλέξαμε 10 από αυτές τις στιγμές ως παραδείγματα και φτιάξαμε αυτό το ιδιότυπο τεστ.

Υπάρχουν και άλλες πολλές αλλά αυτές είναι χαρακτηριστικές. Πρόσεξέ τες. Δες τις διαφορές του φραγκοφονιά από τον γενναιόδωρο και ξεχώρισέ τους.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Πάτησε πάνω στις 10 κάρτες και θα σου αποκαλύψουν τις επιλογές του τσιφούτη.