πράγματα
Βρείτε μας στο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η πρώην παρουσιάστρια του Alpha, που εδώ και αρκετές ημέρες είχε ακουστεί το όνομά της ως παίκτρια των Διασήμων, έφτασε επιτέλους στον Άγιο Δομίνικο και παρουσιάστηκε ενώπιον συμπαικτών και αντιπάλων από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Έστω και καθυστερημένη, κατά μερικές ημέρες, (λογικό για κάποια παρουσιάστρια του βεληνεκούς της που θέλει να κάνει εντυπωσιακή είσοδο), η Κωνσταντίνα πήρε τη θέση της στην παραλία. Με λίγα κιλάκια παραπάνω, αφού «φουλάρισε το ντεπόζιτο» για να αντέξει την πείνα, εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη. Με την ίδια άκρως ενοχλητική ψιλή φωνή της εξήγησε τους λόγους που άφησε τα σαλόνια της για το reality επιβίωσης.

Από την πρώτη μέρα μάλιστα, η παρουσία της έφερε αλλαγές στην ομάδα της. Η πρώτη νίκη σε αγώνισμα, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ήρθε για τους Διάσημους και σε δύο νικηφόρους γύρους από τους δέκα είχε συμμετοχή η Κωνσταντίνα. Θα πει κανείς ότι ήταν στίβος που έκανες 3-4 βήματα το πολύ και οι πιο βαρείς παίκτες είχαν πλεονέκτημα. Ένας ακούνητος βράχος θα κέρδιζε. Θα μπορούσες πολλά να πεις αν είσαι εγκάθετος. Αλλά εμείς δεν είμαστε.

Θα κρατήσουμε μόνο ότι ο ερχομός της έφερε αλλαγές. Επιτέλους τα χείλη των Διάσημων χαμογέλασαν. Εκτός από την Κατερίνα Δαλάκα βέβαια που το έχει σαν κακό μάλλον να γελάει. Οι υπόλοιποι παίκτες συμφώνησαν ότι η Κωνσταντίνα έφερε τύχη και την φώναζαν γουρλού.

Και ήταν μόνο η πρώτη μέρα. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει από αλλαγές αν η παρουσιάστρια παραμείνει για καιρό στο παιχνίδι. Αγνώριστο θα καταντήσει το καημένο το ριαλιτάκι.  Σταματήστε όμως να το σκέφτεστε μόνοι σας. Θα το κάνουμε εμείς για σας. Το κάναμε ήδη δηλαδή. Ετοιμάσαμε τις 7 σπουδαιότερες αλλαγές του παιχνιδιού μετά από λίγο καιρό παρουσίας της Κωνσταντίνας.

Πατώντας πάνω στις κάρτες μπορείτε να βλέπετε το πριν και το μετά.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…