MasterChef: Τι πιάτα θα δούμε στον τελικό αν φτάσουν Ηλέκτρα και Γωγώ (Pics)
Βρείτε μας στο

Ο δευτερος κύκλος του MasterChef έχει ήδη προχωρήσει αρκετά ώστε να γνωρίζουμε ήδη τους δέκα καλύτερους αυτής της χρονιάς αν και το καλύτερους, ειδικά φέτος, θα πρέπει να μπει σε αρκετά εισαγωγικά, να καραμελωθεί και να το αφήσουμε να ηρεμήσει πριν το σωτάρουμε με τσορίθο και φρέσκα φύλλα φασκόμηλου.

Όλοι σκεφτόμαστε το ζευγάρι του τελικού και ονειρευόμαστε μία δυάδα με τεχνικές ικανότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, νόστιμους συνδυασμούς που θα εντυπωσιάσουν γευστικά τους κριτές και εμάς τους «φάτε μάτια ψάρια» από το σπίτι.

Όπως προχωράει όμως το παιχνίδι και με τις διάφορες… περίεργες αποχωρήσεις που έχουμε δει τελευταία ή με την γκαντεμιά να πέφτουν δυο πολύ καλοί σεφ μεταξύ τους σε φάση αποχώρησης, δε θα μας κάνει έκπληξη το ζευγάρι του τελικού να μην μπορέσει να μας προσφέρει το θέαμα που περιγράψαμε παραπάνω.

Ο κίνδυνος να δούμε ζευγάρι τελικού γεμάτο κοτσίδες και πλεξούδες ελλοχεύει. Όχι ότι δεν πιστεύουμε στις μαγειρικές ικανότητες των δύο κοριτσιών, που όπως καταλάβατε είναι το ζευγάρι των τρελοκοτσιδούδων. Αντίθετα είναι δύο πάρα πολύ ικανές «μαριονέτες», που είτε τις μανιπιουλάρει ο Τζώρτζης, είτε ο Τιμολέων, είτε κάποιος άλλος από τον εξώστη.

Τιμολέων και Αργύρης ως τώρα έχουν πάρει τα περισσότερα έπαθλα καλύτερου πιάτου στη διάρκεια του διαγωνισμού. Θα μπορούσαμε άνετα να φανταστούμε το ζευγάρι αυτό να κονταροχτυπιέται στον τελικό. Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε και για τα πιάτα τους.

Τι θα γινόταν όμως με τα πιάτα ενός ζευγαριού τελικού που θα το αποτελούσαν η Ηλέκτρα και η Γωγώ;

Θα ξεπερνούσαν σε φαντασία και τεχνική, σε γεύση και στήσιμο αυτά του Τιμολέοντα και του Αργύρη; Γι’ αυτό υπάρχουμε εμείς για να σας οπτικοποιήσουμε τις διαφορές σε πιάτα των δύο διόλου απίθανων τελικών.

Ας πάρουμε μία μεταφορική γεύση από 12 πιθανά πιάτα που θα μας παρουσίαζαν τα δύο ζευγάρια του τελικού.

Μπροστά βλέπουμε το πιάτο που θα μας παρουσίαζε το ζευγάρι Αργύρη-Τιμολέοντα και πατώντας πάνω στην κάρτα βλέπουμε το πιάτο του ζευγαριού Ηλέκτρας-Γωγούς

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι