power
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πώς θα βγουν από το παιχνίδι οι παίκτες του Power of Love; (Pics)

Η ολική μετάλλαξη των παικτών μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Το Power of Love διαφημίστηκε ως ένα νέο κοινωνικό πείραμα του ΣΚΑΪ και του Τούρκου παραγωγού Ατσούν Ιλικαλί. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από την παλιά κακή τηλεόραση που αγαπήθηκε στα 00s και εσχάτως επανέρχεται δυναμικά, όπως αποδεικνύουν οι τηλεθεάσεις.

Μία σειρά από άνδρες και γυναίκες κλείνονται σε δύο γεμάτα από κάμερες σπίτια για κάποιες ώρες της ημέρας και θεωρητικά «ψάχνουν τον έρωτα».

Στην πραγματικότητα είναι ένα ακόμα ριάλιτι σχέσεων που γίνεται για την αυτοπροβολή των παικτών, οι οποίοι είναι ξεκάθαρα διαλεγμένοι ένας ένας για τα υπηρετήσουν τον ντόρο που χρειάζεται για να πάει καλά ένα τέτοιο σόου στα σόσιαλ μίντια.

Οι παίκτες και οι παίκτριες έχουν δώσει μέχρι στιγμής μία σχετικά ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρεσβεύει ο καθένας και μπορούμε να μαντέψουμε από τις εντός και εκτός σπιτιού κινήσεις τους τους λόγους που μπήκε ο καθένας στο παιχνίδι.

Τι θα γίνει όμως όταν μετά από αρκετούς μήνες κάποιοι από αυτούς θα αποχωρήσουν; Τι θα γίνει στο τέλος του παιχνιδιού; Το κοινωνικό πείραμα θα τους έχει επηρεάσει; Θα βγουν όπως οι ήρωες της γερμανικής ταινίας «Das Experiment»; Θα βρει κάποιος τον έρωτα; Σε τι ποσοστό θα τους μεταλλάξει αυτή η εμπειρία; Ποιοι θα είναι τόσο χοντρόπετσοι που θα μείνουν ανεπηρρέαστοι;

Τις απαντήσεις στα κρίσιμα αυτά ερωτήματα που θέτει η κοινωνία μας θα δοκιμάσουμε να δώσουμε με το παρακάτω άκρως εμπεριστατωμένο φωτορεπορτάζ από το μέλλον.

Έτσι θα βγουν από το παιχνίδι οι παίκτες του Power Of Love.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)