Οι 5 κορυφαίοι τηλεθεατές όλων των εποχών που πήραν τηλέφωνο στον Τσουκαλά
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι 5 κορυφαίοι τηλεθεατές όλων των εποχών που πήραν τηλέφωνο στον Τσουκαλά

Τα μεγαλύτερα αριστουργήματα που έχουν ακουστεί πριν τα «Άντε Γειά» του Τάκαρου.

Εντάξει, ας το παραδεχθούμε όλοι: όσο και αν τον δουλεύουμε, όσο cult φιγούρα και αν τον θεωρούμε, όσο και αν η εκπομπή του αποτελεί τον ορισμό της trash τηλεόρασης, άπειρες φορές έχουμε μπει στον πειρασμό να τον πάρουμε τηλέφωνο.

Ο Τάκης Τσουκαλάς φυσικά έχει δομήσει την εκπομπή του με τέτοιο τρόπο που η κυρίαρχη φωνή να είναι αυτός. Τι και αν έχουμε να κάνουμε με μια υποτιθέμενη εκπομπή λόγου; Το τενόριο «Άντε Γειά» του θα σε στείλει αδιάβαστο πριν καν προλάβεις να πεις κουβέντα.

Και όμως, στα 18 περίπου χρόνια που υπάρχει τηλεοπτικά (ναι ρε, 18 χρόνια! Νιώστε γέροι!) υπάρχουν ορισμένοι τύποι που έχουν καταφέρει να νικήσουν τον Τσουκαλά μέσα στο γήπεδό του. Να τον πάρουν τηλέφωνο στην εκπομπή του και όχι απλά να τον βγάλουν από τα ρούχα του αλλά και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Εντάξει, το άκουσαν το «Άντε Γειά» τους, έτσι είναι αυτά. Αλλά τι ψυχή έχει ένα «Άντε Γειά» μπροστά στην αιωνιότητα; Το πίνεις το ποτήρι του αν είναι να γραφτείς στο πάνθεον της ιστορίας.

Για παράδειγμα….

Ο ΠΑΟΚτσής που εξόργισε το δίδυμο Άκη-Τάκη λέγοντας τους πως «δεν μπορούν να τον δείρουν». Οι αντιδράσεις τους μετά το «Άντε Γειά» και το κλείσιμο της γραμμής είναι όλα τα λεφτά:

Ο ταξιτζής που δεν έλεγε να βάλει γλώσσα μέσα του με αποτέλεσμα να κάνει τον Τσουκαλά να βγει από τα ρούχα του με τρόπο που δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ:

Εκείνο το all time classic τηλεφώνημα με τον υποτιθέμενο οπαδό του Παναθηναϊκού και τα τρελά και παλαβά ποιήματα του που «δίπλωσε» από τα γέλια κόσμο και κοσμάκη. Βου βου βου τα αεροπλάνα…:

Και φυσικά -για πιο επικό φινάλε- εκείνος ο απίστευτος θεούλης που είναι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ:

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio

Υπήρξε και ένα σίκουελ αλλά δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί το πρώτο: