χαϊντέ
Βρείτε μας στο

Έναν λόγο για να μας ρίξετε απανωτά μπινελίκια αναζητούσαμε εδώ στο Menshouse. Τον βρήκαμε αρκετά εύκολα. Τα χειρότερα τραγούδια του 2017 δεν είναι απαραιτήτως τραγικά. Έγιναν τραγικά μετά από 4827572783 φορές που τα ακούσαμε. Ή ήταν όντως τόσο χάλια όσο θα τα βρεις στις περιγραφές. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το Ξημερώματα. Στην δεύτερη το Χαϊντέ της Παπαρίζου. Τα υπόλοιπα τοποθέτησε τα εσύ όπου νομίζεις.

Ξημερώματα – Αργυρός

Ναι, όλοι μας το χορέψαμε. Ναι, όλοι μας βαρέσαμε παλαμάκια. Ναι, όλοι μας πορωθήκαμε σε κάποιο καλοκαιρινό μπαρ. Αυτό δεν αναιρεί ότι μιλάμε για ένα κομμάτι που μετά από τόσο άκουσμα προκαλεί πόνο στ΄αυτιά. Ίσως να την γλίτωνε αν δεν υπήρχε το σχεδόν ίδιο Τα Κατάφερες που είχε κυκλοφορήσει πιο πριν στο έτος.

Απόλυτος Έρωτας – Σάκης Ρουβάς

Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον κανένα τραγούδι του Σάκη δεν ξεπερνάει το εκατομμύριο views στο Youtube. Η απήχηση του είναι σαφώς πεσμένη και τον ξεπερνούν με τεράστια διαφορά ονόματα που πριν μια δεκαετία θα ήταν δεύτερα ονόματα στα κέντρα που εμφανίζεται. Αντί για τον Απόλυτο Έρωτα θα μπορούσε να μπει το καινούργιο που έβγαλε μόλις, αλλά δεν έχει προλάβει ακόμα να ακουστεί. Οπότε τη σκαπουλάρει. Σε όσους βρίσκουν υπερβολική την επιλογή, ας θυμηθούν τι έλεγε κάποτε ο Σάκης και πόση σχέση έχει για παράδειγμα το Υπήρχες Πάντα με αυτό το Απόλυτος Έρωτας…

Χαϊντέ – Παπαρίζου

Δεύτερο όνομα απ΄αυτά που πριν μια δεκαετία ήταν στην κορυφή. Η Έλενα Παπαρίζου βγάζει κακά τραγούδια εδώ και πολλά χρόνια. Το Haide ή Χαϊντέ είναι άνετα το δεύτερο χειρότερο. Ίσως ο στιχουργός να ήθελε να σχολιάσει την μουσική της πορεία τα τελευταία χρόνια με αυτό το τούρκικο ανάθεμα. Χαϊντέ χαϊντέ θα πούμε κι εμείς με το χ-άσμα.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Τα σπασμένα κομμάτια – Ρέμος

Όσο κι αν προσπάθησα, δε μπόρεσα να βρω ένα καλό τραγούδι του Ρέμου την τελευταία 4ετία. Όλα χάνονται στον άνεμο και δεν μένει τίποτα. Ακόμα και το Λένε δεν πιάνει μία μπροστά στο Εκατό Φορές Κομμάτια φερ΄ειπείν. Τα Σπασμένα Κομμάτια της Καρδιάς πρέπει κάποια στιγμή να κολλήσουν μπας και αντέχονται περισσότερο, γιατί ατάκτως ερριμένα δεν…

Αυτή είναι η διαφορά μας – Βανδή

Άλλη μία από την παλιά φρουρά. Η κοινή συνισταμένη της Βανδή με τους 3 παραπάνω είναι ότι προσπαθούν να σταθούν σε μια άλλη μορφή μουσικής. Διαφορετική σε σχέση με αυτή που έκαναν τις επιτυχίες. Και στην προσπάθεια τους να κρατηθούν με νύχια και με δόντια, οδηγούνται σε τραγούδια όπως αυτό. Αυτή είναι η διαφορά σου Δέσποινα. Η διαφορά σου με την Δέσποινα της Αυλής του Παραδείσου.

Μάτια μου – Άγγελος Δάνος

Στην προκειμένη μάλλον κάνουμε λάθος. Γιατί το τραγούδι δεν έχει τόσα ψεγάδια για να το πεις χειρότερο. Αυτός που το τραγουδάει όμως του δίνει την ώθηση για να γίνει ακόμα πιο χάλια. Βέβαια έχει την κατάκτηση ότι το κομμάτι έχει όσα views έχουν κάνει μαζί τα 3 τελευταία του Ρουβά. Κι αυτό κάτι λέει.

Αυτό το κάτι – Φουρέιρα

Αυτό το κάτι που δεν λέει αντίθετα είναι η διασκευή της Φουρέιρα. ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Την Καίτη τη Γαρμπή δεν θα την διαστρεβλώνετε. Δεν θα την αγγίζετε. Ούτε Αυτό το Κάτι.

This is love – Demy

Η θέση του στη Eurovision, αλλά και όσες απόψεις ακούστηκαν γι΄αυτό το «τραγούδι» τα λένε όλα.

Ερωτευμένος – Νίκος Βέρτης

Μπορεί να είμαι μονόχνωτος, μπορεί να είμαι άσχετος, χίλια δυο μπορεί. Αλλά τα τραγούδια του Βέρτη έχω φτάσει σε ένα σημείο που δυσκολεύομαι να τα χωνέψω. Το συγκεκριμένο έχει κάτι απροσδιόριστα εκνευριστικό. Θα καταφέρω κάποια στιγμή να το κάνω λέξεις.

Κάνε με για σένα – Σταν

Με στεναχωρεί και ζηλεύω που σ΄έχει, γι΄αυτό κάνε με για σένα να κλάψω μάτια μου. Γενικώς έχω την αίσθηση ότι ακούω τους ίδιους στίχους με μια κάπως παραλλαγμένη μελωδία.