Κουίζ για τεράστιους fans: Θυμάσαι τα ονόματα 11 συγγενών Κατακουζηνού και Ελένης;

Θα ορκιζόσουν πως θυμάσαι και την παραμικρή λεπτομέρεια από το «Κωνσταντίνου & Ελένης», σωστά; Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι κάνεις λάθος…

Την είδες, την ξαναείδες, την έμαθες απέξω κι ανακατωτά, δεν τη βαρέθηκες ποτέ. Η σειρά αυτή κερδίσει επάξια τον τίτλο της πιο δημοφιλούς του Ant1, αφού από το 1998 μέχρι σήμερα, παίζεται ασταμάτητα.

Το «Κωνσταντίνου & Ελένης», συμπλήρωσε 19 ολόκληρα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση με τις επαναλήψεις τον κύκλων του να είναι ακόμα περισσότερες.

Γι’  αυτό και οι περισσότεροι θα έχετε την αίσθηση πως θυμάστε τα πάντα.

Έλα όμως, που μπορούμε να σας αποδείξουμε πως δεν θυμάστε ούτε τα… βασικά;

Τα ονόματα των guest stars τα έχετε ακούσει πάμπολλες φορές. Μπορείτε ακόμα να ξεχωρίσετε και τον τόνο της φωνής αυτών. Τι θα συμβεί, όμως, αν κάποιος σας δείξει τις φωτογραφίες τους και σας ζητήσει να δώσετε απλά ένα όνομα;

Η απάντηση είναι μία: Η απόλυτη καταστροφή!

Θείοι, θείες, αδερφές, ξαδέρφια, νονές, κουνιάδοι, ανιψιοί και μητέρες πέρασαν από τα 69 επεισόδια της σειράς που αγαπήσαμε όσο καμία. Οι 11 συγγενείς των δύο πρωταγωνιστών –της Ελένης Βλαχάκη και του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού- που έδωσαν το «παρών» στο σίριαλ της καρδιάς μας μάς χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου.

Εσύ θα καταφέρεις να τους χαρίσεις απλά ένα… όνομα;

ΕΚΚΙΝΗΣΗ