4 κόντρες μεγαλύτερες από το Βίσση - Βανδή που δεν θα τελειώσουν ούτε το 2021
Βρείτε μας στο
Media

4 κόντρες μεγαλύτερες από το Βίσση – Βανδή που δεν θα τελειώσουν ούτε το 2021

Ήταν... αυτοκόλλητοι και περιμέναμε πως η φιλία τους θα διαρκέσει για πάντα, αλλά...

To 2020 ήταν η χρονιά μέσα στην οποία… τα είδαμε όλα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Όσοι είμαστε τυχεροί και βαδίζουμε σώοι και αβλαβείς προς το 2021, δικαίως νιώθουμε ότι μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες πετύχαμε το ακατόρθωτο. Όπως το ακατόρθωτο πέτυχε και ο Νίκος Κοκλώνης υπογράφοντας το φινάλε της μεγαλύτερης καλλιτεχνικής κόντρας στα χρονικά της Ελλάδας!

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή συμφιλιώθηκαν on stage, με όσους ζήσαμε κατά τα ’90s – ’00s τα highlights της επικής τους κόντρας, να δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε τη νέα «φιλία» που μόλις γεννήθηκε.

Από την άλλη, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες προσπάθειες και να γίνουν, όσο και να… γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, υπάρχουν τέσσερις διαχρονικές «κόντρες» ανδρών που από κολλητοί έγιναν άσπονδοι εχθροί που θα συνεχίσουν να κρατούν στον χρόνο.

Όχι, 2020. Μπορεί να κατάφερες να ενώσεις Βίσση – Βανδή, αλλά αυτές τις κόντρας δεν θα τις λήξεις ούτε με θαύμα…

Αντώνης Κανάκης – Σωτήρης Καλυβάτσης

4 κόντρες μεγαλύτερες από το Βίσση - Βανδή που δεν θα τελειώσουν ούτε το 2021

Υπήρξαν χρόνια φίλοι και μοιράστηκαν την επιτυχία του «Α.Μ.Α.Ν» ως το απόλυτο τηλεοπτικό δίδυμο. Ωστόσο, η σχέση τους χάλασε ξαφνικά, με τους δυο τους να είναι κατηγορηματικοί: Η φιλία αυτή έχει λήξει.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

Σε συνέντευξή του μερικά χρόνια πριν, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε δηλώσει πως μετά από 12 χρόνια συνεργασίας δε μιλάει πια με τον πρώην κολλητό του πολύ απλά γιατί «δεν έχουν κάτι να πουν».

Ο Κανάκης από τη μεριά του χαρακτήρισε το θέμα ως «λεπτό κι ευαίσθητο». Για τα ξαναβρούν, φυσικά, ούτε λόγος…

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης

4 κόντρες μεγαλύτερες από το Βίσση - Βανδή που δεν θα τελειώσουν ούτε το 2021

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα μέσα από το «World Party». Ήταν κολλητοί φίλοι και δεν το έκρυβαν, γι’ αυτό και οι είδηση του μεταξύ τους τσακωμού αρχικά δεν έγινε πιστευτή.

Τα γεγονότα όμως απέδειξαν ότι όντως το χάσμα μεταξύ τους ήταν αγεφύρωτο και αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν συνεχίστηκε η επιτυχημένη εκπομπή. Οι δυο τους πλέον τραβάνε χωριστούς δρόμους και όπως φαίνεται δεν έχουν σκοπό να ξαναμιλήσουν…

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Αντώνης Κανάκης

4 κόντρες μεγαλύτερες από το Βίσση - Βανδή που δεν θα τελειώσουν ούτε το 2021

Δεν τον λες και τυχερό τον Αντώνη Κανάκη στο θέμα της φιλίας μιας και ακόμα ένας κολλητός του εξαφανίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τη ζωή του.

Ο λόγος φυσικά για τον φίλο και συνέταιρό του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο πλέον δε μιλιούνται. Πολλοί υποστήριξαν πως η καυστική σάτιρα του Κανάκη απέναντι στον Γρηγόρη στο «Ράδιο Αρβύλα» αποτέλεσε την αιτία που οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

Άλλωστε ένας από τους λόγους που οι σχέσεις του Κανάκη με τον ΑΝΤ1 έφτασαν στο σημείο μηδέν ήταν η φήμη ότι ο ίδιος είχε ζητήσει το κόψιμο της εκπομπής του Γρηγόρη (και του Λιάγκα). Ο Κανάκης ζήτησε από τον ΑΝΤ1 να το διαψεύσει επίσημα, το κανάλι δεν το έκανε και αυτός ήταν ένας από τους λόγους της ρήξης…

Φοίβος – Γιώργος Λεμπέσης

4 κόντρες μεγαλύτερες από το Βίσση - Βανδή που δεν θα τελειώσουν ούτε το 2021

Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω. Ποιος, όμως, μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει το καλλιτεχνικό  δίδυμο Φοίβος – Λεμπέσης που μας χάρισε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των ‘90s – ‘00s; Ο Γιώργος Λεμπέσης χρωστά αναμφίβολα την επιτυχία του στον γνωστό συνθέτη και στιχουργό, δεν παύει όμως να δηλώνει μέχρι σήμερα πικραμένος για τη συμπεριφορά που ο Φοίβος κατέληξε να έχει απέναντί του.

Στο ζενίθ της κοινής τους επιτυχίας, ο δημιουργός των επιτυχιών έπαψε ξαφνικά να μιλάει στον φίλο και συνεργάτη του χωρίς καν να του εξηγήσει τον λόγο. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Γιώργος Λεμπέσης:

«Κατανοώ πλήρως ότι μπορεί να μη θες να συνεχίσεις να γράφεις για έναν καλλιτέχνη. Δεν κατανοώ την όλη συμπεριφορά του να μη σηκώνει τα τηλέφωνα. Όταν βρεθήκαμε -μετά από μια πενταετία που είχαν γίνει όλα αυτά- και προσπάθησα να πάρω απαντήσεις, δεν πήρα. 

Προφανώς κάτι πάνω στην συνεργασία μας τον είχε πειράξει. Όταν στήθηκε η Heaven άρχισαν τα τηλεπαιχνίδια και όλα αυτά και ίσως πίστευα ότι έπρεπε να έχω λίγο παραπάνω προβολή… Όχι προβολή, γιατί μου έδωσε. Ο Φοίβος θέλει τον χρόνο του για να κάνει κάποια πράγματα, εγώ κάποια εποχή πίεζα για να γίνει ο δίσκος πιο γρήγορα.

Είχαμε υποσχεθεί να μην αλλάξει ο ένας προς τον άλλον ό,τι και αν γίνει με τις καριέρες μας. Εγώ θεωρώ το τήρησα», σχολίασε ο Γιώργος κλείνοντας κάπως έτσι το κεφάλαιο «Φοίβος».