Μόνο αυτός: Για κάθε Στάθη Παναγιωτόπουλο, υπήρχε ένας Αντώνης Παραράς να ξεπλένει την ντροπή
Βρείτε μας στο

Μετά τα όσα εμετικά βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το Twitter κατακλύστηκε από χιλιάδες σχόλια. Πολλοί ήταν εκείνοι που χωρίς κραυγές και αναθέματα για την υπόλοιπη τριάδα του Ράδιο Αρβύλα, προτίμησαν να πουν τα πάντα με μια σύγκριση η οποία κόβει σαν λεπίδα.

Από τη μία ο ξεπεσμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Ράδιο Αρβύλα κι από την άλλη η αιώνια λιακάδα του αξέχαστου Αντώνη Παραρά. Του ανθρώπου που έφτιαξε μαζί με τον Αντώνη Κανάκη το θρυλικό Comfuzio, την εκπομπή που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Όσοι έχουμε μεγαλώσει στα ’90s, εκτός από το ΑΜΑΝ των Αντώνη Κανάκη και Σωτήρη Καλυβάτση, δεν γίνεται να μην θυμόμαστε (με μια μικρή νοσταλγία προφανώς) και τον προπομπό της ιστορικής αυτής εκπομπής, το ακόμα πιο ιστορικό Cumfuzio!

Στο θρυλικό Cumfuzio, συγκροτήθηκε η «συμμορία» που πρωταγωνίστηκε για χρόνια στο ΑΜΑΝ μόνο που η ηγετική της ομάδα ήταν τριμελής: εκτός από τον Κανάκη και τον Καλυβάτση σε αυτή υπήρχε και ο Αντώνης Παραράς που πέθανε από καρκίνο. Το ΑΜΑΝ μάλιστα αποτελεί έναν φόρο τιμής στον Παραρά: τα αρχικά σημαίνουν Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς.

Το Comfuzio αρχικά προβαλόταν στην ΕΡΤ-3 και στη συνέχεια στο Star και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση! Αρχικά την παρουσίαζαν o Αντώνης Κανάκης, ο Σωτήρης Βακάρος, η Νάνσυ Φλωρίδου και ο Μιχάλης Λεάνης και αποτελούσε μια εκπομπή που στόχευε στο να απενοχοποιήσει την εφηβική τρέλα του κοινού μέσω της… νεανικής τρέλας που έβγαζαν απενοχοποιημένα στο γυαλί οι παρουσιαστές της.

Όταν το καλοκαίρι του 1995, έπειτα από ένα χρόνο μετακόμισε στο Star, οι Κανάκης και Παραράς συναντήθηκαν με τον Καλυβάτση και το Comfuzio απογειώθηκε. Έμοιαζε τόσο πρωτοποριακό αυτό που γινόταν, μια εκπομπή που προσομοίαζε με την αισθητική των εκπομπών του MTV αλλά πασπαλισμένη με την ψυχοσύνθεση της Θεσσαλονίκης, που το εφηβικό κοινό της εποχής δεν γινόταν να μην αγκαλιάσει.

Φυσικά, διάφορες μετέπειτα πασίγνωστες φάτσες πέρασαν απο την εκπομπή. Όπως εκείνη του Σερβετά:

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio

Ή του Σεφερλή:

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως η κουλτούρα του χαβαλέ που έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση με τους «Απαράδεκτους» και με το «Της Ελλάδος τα Παιδιά» εισέβαλε μέσω του Comfuzio και στον χώρο των ζωντανών show, κορυφαίος εκπρόσωπος των οποίων υπήρξε τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο χαβαλές που εκπροσωπούσαν οι Κανάκης, Καλυβάτσης και Παραράς αποτέλεσε και την συγκρότηση ενός νεανικού κοινού που ένιωθε ότι στο γυαλί δεν έβλεπε πλέον σοβαροφανείς «μεγάλους» αλλά παιδιά σαν τους ίδιους! Κάθε σαββατοκύριακο που το Comfuzio παιζόταν, γινόταν χαμός αναφορικά με το ποιο σχολείο θα παρακολουθήσει ζωντανά από το στούντιο το σόου! Το πιο εντυπωσιακό είναι πως η παρέα του Comfuzio, αυτή την «επανάσταση» την πέτυχε… κατά λάθος!

Σε αυτή την παρέα ο Αντώνης Παραράς ήταν η ψυχή και το μυαλό. Ο άνθρωπος που στα λίγα χρόνια της τηλεοπτικής του πορείας η οποία διακόπηκε τόσο άδικα και βίαια υπήρξε η προσωποποίηση της αξιοπρέπειας, του σεβασμού και του ήθους. Το αντίθετο δηλαδή απ’ όσα αποδείχτηκε ότι πρέσβευε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος….